معرفی و دانلود کتاب مبانی علوم اعصاب ‌شناختی (راهنمای مقدماتی) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب مبانی علوم اعصاب ‌شناختی (راهنمای مقدماتی)

کتاب مبانی علوم اعصاب ‌شناختی (راهنمای مقدماتی)

۳.۸(از ۹ امتیاز)

معرفی کتاب مبانی علوم اعصاب ‌شناختی (راهنمای مقدماتی)

کتاب الکترونیکی «مبانی علوم اعصاب ‌شناختی (راهنمای مقدماتی)» نوشتهٔ نیکول گیج و برنارد بارس با ترجمه سیدکمال خرازی در انتشارات سمت چاپ شده است. خواندن این کتاب ما را به دنیای ناشناخته‌ای که در وجودمان نهفته است و به عمق کلام منسوب به امیر‌المؤمنین علی (ع) و شناخت بزرگ‌ترین ودیعه الهی هدایت می‌کند که فرمود:

اتزعم انک جرم صغیر و فیک انطوی العالم الاکبر

و انت الکتاب المبین الذی باحرفه یظهر المضمر

آیا تو گمان می‌بری جسم کوچکی هستی در حالی که عالم بزرگ‌تری در تو نهفته است و تو به مثابه کتابی گویا هستی که با هر حرف آن، ناشناخته‌ای آشکار می‌شود.

درباره کتاب مبانی علوم اعصاب ‌شناختی (راهنمای مقدماتی)

علوم اعصاب‌شناختی به مطالعه همبسته‌های عصبی کارکردهای شناختی انسان می‌پردازد و نقشی زیربنایی در علوم شناختی به عنوان یکی از دانش‌های نو دارد. علوم و فناوری‌های شناختی در دهه‌های اخیر، همچون حوزه‌ای میان‌رشته‌ای مورد توجه اساتید رشته‌های مختلف علوم پایه، پزشکی، مهندسی، علوم اجتماعی و رفتاری، هنر و علوم انسانی قرار گرفته است. درس علوم اعصاب‌شناختی در اغلب رشته‌های زیر مجموعه علوم و فناوری‌های شناختی یکی از دروس اصلی به حساب می‌آید.

کتاب مبانی علوم اعصاب ‌شناختی (راهنمای مقدماتی) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به دانشجویان رشتهٔ روان‌شناسی و علوم شناختی پیشنهاد می‌شود.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مبانی علوم اعصاب ‌شناختی (راهنمای مقدماتی) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:مبانی علوم اعصاب ‌شناختی (راهنمای مقدماتی)
موضوع:روان‌شناسی عمومی
برچسب:مجموعه روان شناسی

Samieh Keyhani
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۱/۱۲/۱۰

نسخه ی چاپی این کتاب ۱۵۰ تومنه!!! چجوری نسخه الکترونیکش رو ۲۰۹ تومن میفروشید؟!

Mohammad
۱۴۰۲/۰۲/۲۶

مرسی از مترجم که این کتاب رفرنس ترجمه کردند من رشته ام چیزی دیگری هست ولی واسه مطالعه آزاد تهیه کردم و از طاقچه ممنونم بابت ebook کردن این کتاب هزینه کتاب با توجه با تعداد صفحه بیش از ۷۰۰ صفحه و...بیشتر