معرفی و دانلود کتاب شاهنامه و شعر زمان فردوسی pdf + خلاصه رایگان

به نشر
categoryدسته‌بندی:
پژوهش ادبی

معرفی کتاب شاهنامه و شعر زمان فردوسی

«شاهنامه و شعر زمان فردوسی» نوشته خدائی شریف‌زاده( -۱۹۳۷)، استاد دانشگاه ملی تاجیکستان است و بحثی تحلیلی در محتویات شاهنامه و زمینۀ پیدایی آن را مطرح می‌کند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب شاهنامه و شعر زمان فردوسی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابشاهنامه و شعر زمان فردوسی
موضوعپژوهش ادبی
نویسندهخدائی شریف‌زاده
انتشاراتبه نشر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۵/۰۵/۰۱
فرمت کتابPDF

afra
۱۴۰۰/۰۸/۳۰

چقدر قشنگ😍 خداوند رحمتش کنه😢 میدونین من با اینکه 9 سال دارم باز هم فردوسی رو دوست دارم و شعر هاش رو میفهمم؟⁉️

۱۴۰۱/۰۸/۰۱

اردشیر؛ پیکار با جامه خوارتصویر جلد کتاب اردشیر؛ پیکار با جامه خوار
مجتبی نیک اخلاق
دهخدا و لغت نامهتصویر جلد کتاب دهخدا و لغت نامه
مریم میرشمسی
ملک جمشید: طلسم آصف و طلسم حمام بلورتصویر جلد کتاب ملک جمشید: طلسم آصف و طلسم حمام بلور
محمدعلی نقیب‌ الممالک
آوای پهلوانیتصویر جلد کتاب آوای پهلوانی
امیراسماعیل آذر
ایران در نخستین سده های اسلامیتصویر جلد کتاب ایران در نخستین سده های اسلامی
سارا استوارت
ادیان هند (جلد اول)تصویر جلد کتاب ادیان هند (جلد اول)
محمدمهدی علیمردی
تاریخ تمدن مشرق زمینتصویر جلد کتاب تاریخ تمدن مشرق زمین
باقرعلی عادلفر
تاریخ سرزمین ایران (۲۵ قرن تاریخ)تصویر جلد کتاب تاریخ سرزمین ایران (۲۵ قرن تاریخ)
عباس پرویز
بندهشتصویر جلد کتاب بندهش
سعید عریان
تدبیر و شمشیرتصویر جلد کتاب تدبیر و شمشیر
سید ابوالقاسم فروزانی
جان و جهان؛ زندگی اندیشه و آثار مولانا جلال‌الدین محمد بلخیتصویر جلد کتاب جان و جهان؛ زندگی اندیشه و آثار مولانا جلال‌الدین محمد بلخی
علی میرانصاری
شاهنامه پس از شاهنامه: بررسی سیر شاهنامه پس از شاهنامه فردوسیتصویر جلد کتاب شاهنامه پس از شاهنامه: بررسی سیر شاهنامه پس از شاهنامه فردوسی
فرزاد قا‌ئمی
تاریخ تحوّلات سیاسی‌ ـ اجتماعیِ کرمان در دوران میانه (عصرِ خواجو)تصویر جلد کتاب تاریخ تحوّلات سیاسی‌ ـ اجتماعیِ کرمان در دوران میانه (عصرِ خواجو)
جمشید روستا
تاریخ تحولات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ایران از زوال ایلخانان تا آغاز حکومت صفویانتصویر جلد کتاب تاریخ تحولات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ایران از زوال ایلخانان تا آغاز حکومت صفویان
بدرالسادات علیزاده‌مقدم
آنچه درباره هندسه باید بدانیمتصویر جلد کتاب آنچه درباره هندسه باید بدانیم