کتاب میز خانه ما
دستهبندی:
امتیاز:
از ۲۱ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب میز خانه ما
کتاب میز خانه ما نوشته پیتز اچ. رینُولدز و ترجمه پریسا هاشمی طاهری است. کتاب میز خانه ما را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب میز خانه ما
این روزها خانواده وایولت کمتر دور هم جمع میشوند. هر روز گرفتاریهای خانواده بیشتر میشود و آنها از هم دورتر میشوند. وایولت از این موضوع ناراحت است و دوست دارد دوباره مثل گذشته، همه دور هم جمع شوند و بیشتر با هم وقت بگذرانند. او برای این کار ایدهای به سرش میزند. آیا میتواند نقشه خود را عملی کند؟
خواندن کتاب میز خانه ما را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان ۳ تا ۷ ساله مخاطبان این کتاباند.
پسری که کلمه جمع می کرد
شاهزاده ناکجاروشل حسن
استخوان های آب نباتیناتالی لید
مدرسه جاسوسی؛ جلد دهماستوارت گیبز
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
بحث زندگی این روزهای ما هست تلنگری به بزرگترها و همین طور برای بچهها که چطور میتواند از دیگران کمک بگیرند برای حل یک مشکل و البته چطور همه را دور هم جمع کنند
فاصله گرفتن آدم ها از همدیگر به خاطر تکنولوژی و جمع شدن دوباره شون به واسطه ی همین تکنولوژی، درون مایه ی این داستان خلاقانه بود
عالیه. عالی. به کودک و نوجوان میگه برای تغییر شرایط همیشه میشه اقدام کرد. و شرایط رو میشه تغییر داد اگر بخواهی 😊👌
140. در مورد دور شدن اعضای خانواده به دلیل استفاده از گوشی و کامپیوتر است.
عالی بود و خیلی کوتاه ۴۴ صفحه به زبان ساده و برای کودک ها نوشته شده ولی هزاران معنی زیبا داشت که بزرگ تر ها هم نمیفهمند در این ۱ دقیقه که کتاب خوانده بود احساس آرامش و مهربانی بود
ازون داستان های روان و جذاب برای بچه ها و جتی بزرگترهاست. با روشی خیلی ساده دورهم جمع شدن خانواده ها رو توصیه کرده. کلا کارهای پیتر اچ رینولدز پر از نکته های آموزشی و مهارتی است. خواندن این کتاب
خیلی کتاب خوبی من دوسش دارم من به دوستام میگم که هتمن این کتاب را بخوانن
میشه دنیای مدرن را با فاکتورهای قبلی زندگی جمع کرد و اتفاقا به نفعش از اون استفاده کرد.
عالی بود.هم نحوه ایجاد مشکل رو نشون داد،هم راه حل رو.خصوصاکه نشون داد گاهی کوچکترین عضو خانواده هم میتونه کمک بزرگب بکنه.و جالبتر اینکه برای کمک گرفتن از هر کسی از آنچه علاقه داره،استفاده کرد
سلام صبح همگی بخیر باشه من کتاب میز خانه ما رو خیلیییییی دوست داشتم چون از نظر من تصاویر داخل کتاب هیجان انگیز و متنش هم هیجان انگیزه