کتاب پیش به سوی قلعه
معرفی کتاب پیش به سوی قلعه
کتاب پیش به سوی قلعه داستانی نوشته تراویس جانکر با تصویرگری مارک پت و ترجمه پریا لطیفی خواه است. این داستان درباره یک قلعه مرموز است که وسط یک شهر بزرگ قرار دارد و هیچکس نمیداند داخل قلعه چه خبر است...
انتشارات پرتقال با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب پیش به سوی قلعه
توی یک شهر کوچک، قلعهای رو به آسمان قرار داشت. این قلعه آخرین قلعهای بود که به جا مانده بود. بقیه قلعهها همگی خراب شده بودند و از بین رفته بودند. هیچوقت کسی از قلعه بیرون نمیآمد و البته کسی هم اجازه نداشت به داخل آن برود. همه مردم شهر درباره موجوداتی صحبت میکردند که در قلعه زندگی میکردند. موجودات عجیب و غریبی که هیچکس به درستی نمیدانست چیستند....
یک روز سر و کله دخترک کنجکاوی به نام ایب پیدا شد. ایب دوست داشت بداند داخل قلعه چه خبر است. برای همین هم تصمیم گرفت یک روز به قلعه برود... شما فکر میکنید ایب در قلعه با چه موجوداتی روبهرو میشود؟
کتاب پیش به سوی قلعه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان از خواندن داستان پیش به سوی قلعه لذت میبرند.
قشنگ بود😻😘
کتاب خیلی جالبیه من که خیلی خوشم اومد😊 خیلی کتاب قشنگ و زیبایی هست😉 ممنونم از طاقچه بخاطر این کتاب های زیبا🙏🏻🌹😊😉😘😁
عالی بود👏
کتاب مصور خوبی بود🌈 پایان باز داشت و نویسنده زود کتاب رو تموم کرده بود و صفحات 🌈کم بود 🦋درکل خوب بود🌌
حتما بخونین، پسرم خیلی دوست داشت
خیلی خوب بود❤️❤️❤️❤️❤️
کتاب قشنگی بود برای بچه های ۳ تا ۶ سال گزینه مناسبیه ولی من با اینکه ۱۳ سالمه با خوندن این کتاب حس خوبی پیدا کردم🧡✨️
خیلی لذت بردم