کتاب گربه را دیدند
معرفی کتاب گربه را دیدند
کتاب گربه را دیدند نوشته برندن ونتسل و ترجمه رضی هیرمندی است. کتاب گربه را دیدند را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب گربه را دیدند
کتاب گربه را دیدند کودکان را به دیدن دنیا از نگاه موجودات دیگر دعوت میکند.
سبیلها، گوشها، موها و راهرفتن گربه همان است ولی هرکسی آن را یک جور میبیند. بچه انسان، سگ، روباه و حتی کرم و ماهی.... همه این موجودات گربه را میبینند اما چه کسی میداند هرکدام از آنها گربه را چطور میبینند؟
این کتاب با تصاویر زیبا و متن شعرگونهاش دنیا را از دریچه چشم موجودات دیگر به کودک مینمایاند و به او یاد میدهد که تشخیص و درک موجودات از اشیاء، محیط و دنیای پیرامونشان با یکدیگر متفاوت است.
خواندن کتاب گربه را دیدند را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان ۳ تا ۷ ساله مخاطبان این کتاباند.
خیلی خیلی خوب بود😍😍 داستان جالبی داشت😄😄
۱۴۰۰.۶.۱۸ همه آنها یک گربه را دیدند! اما هر کدام به یک شکل دید :) یک کتاب خوش ایده برای نشان دادن تفاوتها و زاویه دیدهای متفاوت در جهان هستی برای بچهها و حتی بزرگترها. 😊 بهانه بسیار خوبی برای صحبتهای با درونمایه روانشناسانه
وقتی فکر میکنید که رنگها در نگاه دیگران چگونهاند، یعنی میخواهید بدانید دیدن اشیاء در نظر دیگری چگونه است. اگر همواره به خودمان یادآوری کنیم که دیگران اشیاء و فرآیندها را مثل ما نمیبینند، بهتر به تفاهم خواهیم رسید... زمانی
بامزه بود😚😚
یک کتاب فوق العاده، که به زیبایی بیانگر تفاوت در طرز نگاه موجودات است. خواندن یک کتاب مفهومی برای کودک، طرز نگاه او به زندگی و درک کردن محیط اطراف را تغییر می دهد و او را با موضوعاتی آشنا خواهد
کتاب کودکان گربه ای که خودش را در آب دید 😊
خیلی قشنگ بود