دانلود و خرید کتاب دوست من عموبیلی حمیدرضا صفار
تصویر جلد کتاب دوست من عموبیلی

کتاب دوست من عموبیلی

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب دوست من عموبیلی

«دوست من عموبیلی» نمایشنامه‌ای به قلم حمیدرضا صفار( -۱۳۵۳)، نمایشنامه‌نویس ایرانی است. این نمایشنامه با الهام از داستان کوتاه «شاهد» نوشته «کاترین آن پورتر» پدید آمده است. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: «(مری کنار پنجره ایستاده است، مادر، فنجانی چای برای آقای لارو می‌ریزد، آقای لارو پشت میز می‌نشیند در حالی که صورت خیس خود را با دستمال خشک می‌کند.) لارو: راستی پستچی رو دیدم، برای ما نامه‌ای نداشت؟ از کارخونه چه طور؟ مادر: ما یک هفته است که رسیدیم، در ضمن تو هم که نباشی کارخونه کار خودش را می‌کند. لارو: یک نفر از مردهای جزیره رو دیدم برای تعمیر اثاثیه و همین طور نظافت روزانه. سراغ‌شو از مهمانخانه چی گرفتم، می‌گفت: پیرمرد مطمئنی‌یه در ضمن تنها کسی‌یه که تمام کارهای تعمیراتی اهالی رو خودش تو خونه انجام می‌ده، می‌تونیم برای تعمیر در کمدها ازش استفاده کنیم. مادر: اگر اون تنها تعمیرکار جزیره باشه، پس چطور می‌تونه هر روز بیاد برای نظافت خونه؟ لارو: وارد شدن به منزل خانواده لارو افتخار بزرگی‌یه که این پیرمرد سیاه‌پوست باید بهش افتخار کنه. مری: پدر اون یک سیاه‌پوسته؟!!! لارو: مری مگه تو اونو می‌شناسی؟!! مری: نه!»