دانلود و خرید کتاب قدم های چرخ دار عطیه بابازاده
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب قدم های چرخ دار

کتاب قدم های چرخ دار

دسته‌بندی:
امتیاز:
۴.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب قدم های چرخ دار

کتاب قدم های چرخ دار نوشتهٔ عطیه بابازاده در انتشارات متخصصان به چاپ رسیده است. این کتاب سرنوشت سخت دختری با مشکل حرکتی را به همراه اتفاقات ناگواری که برای خانواده‌اش رخ می‌دهد، از زبان خود او روایت می‌کند. قدم های چرخ دار یک کتاب خودزندگینامهٔ واقعی با نثری بسیار ساده است.

درباره کتاب قدم های چرخ دار

عطیه بابازاده دربارهٔ سرنوشتی که روایت می‌کند می‌گوید:

ماجرا و سرنوشت زندگی‌ام از یکی از روستاهای شمال خراسان شروع شد. سرنوشتی که شاید قصه پر‌غصه‌ام را با همه تلخ و شیر‌ینش رقم زد.

کتاب قدم های چرخ دار را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به کسانی که به مطالعهٔ کتاب‌های خودزندگینامه‌‌ای علاقه دارند، پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب قدم های چرخ دار

«دلم برای خانواده‌ام چقدر تنگ‌شده! عاشق برادرام بودم و هستم، یاد بازی و شیطنت‌های بچگی، علی و عقیل و بازی‌های روزهای خوش کودکی‌ام.امیدوارم که آن شکوفه‌های بهاری، به یاد اینکه شقایق از پا نیفتاده باشد و به امید خدا عزیزم را دست تو می‌سپارم تا حافظ و نگهدار خوشبختی‌هایش باشی‌که هرچه‌گشتم حافظی مهربان‌تر از تو پیدا نکردم. تقدیم به برادر عزیزم عقیل»

نمیدانم چرا زمان و سال‌های خوشی‌ام کوتاه بود! علی برادر بزرگ‌ترم که در نوجوانی قدم به مسیر درستی گذاشت و اهل قرآن شده بود، آن‌قدر نزد بزرگان و آشنایان محترم شده بود که به‌واسطه قاری قرآن بودن و کردار درست پیش همه عزت داشت، همه آرزو داشتند چنین فرزندی داشتند، اما حیف چشم بد ذات حسودان و رفاقت با یکی دو تا از آدم‌های ناخلف فامیل پدری‌ام راهش به بی‌راهه کشاند! غصه وضعیت من برای پدر و مادرم در برابر آلوده شدن برادرم به سمت اعتیاد فراموش شده بود! علی که روحیات و خلقیات متفاوتی با عقیل داشت، دوستی و عشق برادری‌اش را آن‌طور که عقیل‌بود نشان نمیداد، با همه این احوال دوستش داشتم، تازه پشت لبش سبز شده بود و حس جوانی‌اش آشکار که شاید به بهانه عشق نافرجام و فراغ نرسیدن به دختری که میخواست، روی به اعتیاد آورد! رفقایی که براش حکم یک دشمن بودند، متأسفانه علی در نهایت خوبی به کریستال معتاد شده بود! پدر و مادرم با وجود هزینه سنگین بازپروری توی کمپ اون رو بردند برای ترک مواد، حتی مادرم جشن پاکی براش گرفت، اما دقیقاً همون روز مواد مصرف کرد، پرخاشگر شده بود؛ بارها با پدر و مادرم و گاهی عقیل مشاجره داشت تا اینکه یک روز برای سالیان سال از خانه زد بیرون! گفت میرم تا شما رو بیش از این اذیت نکنم. مادرم و پدرم خیلی توی کوچه‌پس‌کوچه‌ها و حتی خرابه‌ها دنبالش گشتند ولی خودش رفته بود که پیدا نشه!

نظری برای کتاب ثبت نشده است
مومو
سباستین تی یری
چطور به خدا نگاه کنیم
جول اوستین
طراحی کنترل کننده های دیجیتال با پردازنده DSP
رضا خیراللهی
بررسی هویت در رمان برید اللیل
مینا رشیدی آلمالو
دلنوشته های یک روانشناس عاشق
آیدا باوقار
مقدمه ای بر روش ها و فنون میدانی و آزمایشگاهی در ژئومورفولوژی
مهران مقصودی
نقش هوش هیجانی، خشم و احساس خودکارآمدی بر کیفیت زندگی معلمان
فاطمه چچکلو
جیمز و هلوی غول‌ آسا
رولد دال
طراحی و راه اندازی سیستم های آبزی پروری مداربسته
اندی دیویسون
تاریک ترین زندان
ایوان اولبراخت
هوش هیجانی و خلاقیت سازمانی بین معلمان
محبوبه امیرزاده
شاه فراری‌ شده؛ بابا را به دریاچه نمک انداختند (جلد ۱۰)
مجید ملامحمدی
مشاوره پیشگیرانه
رابرت کی. کانین
نکاتی درباره سفر با قطار، اتوبوس، کشتی و اقامت در مکان‌های مختلف
امیلی پست
کودک من (جلد سوم)
سمیرا افشاری‌نژاد
در دستشویی بسته پوپو اون جا نشسته
محمود میرزایی دلاویز
مرور زمان مطالبات، استرداد و مواعد قانونی در گمرک
رضا بنایی
مجموعه اطلاعات مورد نیاز در بازرگانی خارجی
علیرضا راشدی اشرفی
حضرت عیسی (ع) در آثار شاعران ایران و نقاشان جهان
پدرام حکیم زاده
آتش و مهر
شهاب الدین رهنما

حجم

۶۱٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۸۷ صفحه

حجم

۶۱٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۸۷ صفحه

قیمت:
۱۴,۰۰۰
تومان