کتاب موسیقی
معرفی کتاب موسیقی
کتاب الکترونیکی موسیقی نوشتهٔ هوشنگ اسدزاده و ابراهیم اسدزاده در انتشارات آفتاب گیتی به چاپ رسیده است. این کتاب در ۱۲۰ صفحه به شکلی کلی دربارهٔ تاریخچهٔ موسیقی ایران و جهان توضیحاتی میدهد و در ادامه مخاطب را با تعدادی از موسیقیدانان مشهور جهان نیز آشنا میکند.
درباره کتاب موسیقی
شناخت تاریخچهٔ موسیقی یکی از بهترین راهای شناخت ماهیت موسیقی است. دانشمندان زیادی نیز همواره تلاش کردهاند تا از این راه به شناخت جنبههای گوناگون موسیقی دست پیدا کنند. شیوهای که نویسندگان این کتاب برای پرداختن به موسیقی در پیش گرفتهاند نیز از تاریخچهٔ آن آغاز میشود و در ادامه هم از این مسیرهای آزموده میگذرد.
فرانسویان قبل از دیگران به مطالعه دربارهٔ موسیقی پرداختند. نخست ژان ژاک روسو در اثر خود به نام فرهنگ موسیقی۱۷۶۷ و بعد از او دوالبور در کتاب تحقیقی درباره موسیقی قدیم وجدید ۱۷۸۰ این بحث را پیش کشیدند مردم سیاحت پیشه انگلستان نیز پس از فرانسویان به تحقیق در این موضوع پرداختند و در این اواخر آلمانیها تحت عنوان علم موسیقی سنجشی به این تحقیقا ت رونق عمیق بسیاری بخشیدند.
کتاب موسیقی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
افرادی که مایل هستند اطلاعاتی کلی دربارهٔ موسیقی و تاریخچهٔ آن به دست آورند، این کتاب را مطالعه کنند.
بخشی از کتاب موسیقی
* افلاطون: موسیقی یک ناموس اخلاقی است که روح به جهانیان، و بال به تفکر و جهش به تصور، و ربایش به غم و شادی و حیات به همه چیز میبخشد.
* ارسطو: موسیقی حکمتی است که نفوس بشر از اظهار آن در قالب الفاظ عاجز است بنابراین آن را در قالب اصوات ظاهر میسازد.
* ابونصر فارابی: موسیقی علم شناسایی الحان است و شامل دو علم است؛ علم موسیقی عملی و علم موسیقی نظری.
ابوعلی سینا: موسیقی علمی است ریاضی که در آن از چگونگی نغمهها از نظر ملایمت و سازگاری، و چگونگی زمانهای بین نغمهها بحث میشود.
افلاطون: موسیقی روح انسان را مناسب و هماهنگ میکند و استعداد پذیرش عدالت را در وی برمیانگیزد.
بتهوون: موسیقی مظهری است عالیتر از هر علم و فلسفهای. موسیقی هنر زبان دل و روح بشر و عالیترین تجلی قریحهٔ انسانی است.
بتهوون: آنجا که سخن از گفتن باز میماند موسیقی آغاز میشود.
لئوپددوفن: ریشهٔ موسیقی به عهد کهن ارتباط دارد. درواقع همان روزی که انسان توانست برای نخستین بار خوشیها و رنجهای خود را با صدا نمایش دهد، مبدأ موسیقی به شمار میآید.
حجم
۳٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۱۲۰ صفحه
حجم
۳٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۱۲۰ صفحه