کتاب سنگی نشسته بود ساکت و آرام
خواندن نظراتمعرفی کتاب سنگی نشسته بود ساکت و آرام
کتاب سنگی نشسته بود ساکت و آرام نوشته برندن ونتسل و ترجمه رضی هیرمندی است. کتاب سنگی نشسته بود ساکت و آرام را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب سنگی نشسته بود ساکت و آرام
این کتاب داستان یک سنگ بزرگ کنار یک رودخانه است. سنگ نشسته است آرام است. این سنگ برای حیواناتی استفاده متفاوتی دارد، جای استراحت، آشپزخانه، یک پناهگاه امن، یک راهنمای راه و یا حتی تمام دنیا. در این کتاب با یک سنگ همراه و ماجراهایش همراه میشوید.
خواندن کتاب سنگی نشسته بود ساکت و آرام را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به کودکان علاقهمند به داستانهای تصویری کوتاه پیشنهاد میکنیم.
وینی خرسه
شاهزاده ناکجاروشل حسن
استخوان های آب نباتیناتالی لید
مدرسه جاسوسی؛ جلد دهماستوارت گیبز
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
این کتاب، داستان یک سنگ است. چیستیِ سنگ از زاویه نگاه حیوانات مختلف فرق میکند. هر یک از چیزهایی که آنان میبینند هست ولی هیچکدام از آنها نیست. بلکه همه آنهاست و حتی بیش از آن. چیزی که ورای زمان
یه تجدید نظر درمورد قیمت کتاب بکنید لطفا!
زندگی از دید همهی ما با دیگری متفاوت است و این تفاوت از وجود ما نشئت میگیرد، گاه سر این تفاوت ها دعوا میکنیم بحث میکنیم. اما نمیدانیم اصل بحث بیمورد است چون از ابتدا نگاه مان متفاوت بوده... حالا
عالی بود عالی نگاه به یک سنگ بسته به چیزی که هستی!
کتاب باید برای جمع خوانده شود و رویش بحث شود چون محتوایی ندارد.
نظر سورنا کودک ۸ ساله : کتاب خیلی آرامش بخشی بود. یکی از آرامش بخش ترین کتاب هایی که در عمرم خوندم . هر کسی که این کتاب را ساخته و نوشته و کشیده خیلی آدم خاصی بوده و احترام
#۱ حس آرامش و حضور در لحظه و نگاهی جدید به طبیعت. "سنگ یک چشم بر هم زدن بود، یک دوران بود، یک خاطره بود."
خیلی کتاب خوب و زیبایی بود حتما برای بچه ها بخونید
نویسنده ذهن پویایی داشت تا حالا به این قضیه فکر نکرده بودم
کتاب کارش خوب کردن حاله... و این کتاب برای من خیلی حال خوب کن بود. با اینکه برای رده سنی من (بزرگسال) نیست، اما فکر میکنم عمق و مفهومش رو فقط بزرگسال متوجه بشه. برای من لذت بخش بود خواندنش. 🤍🌱