کتاب یک دنیا سلام
معرفی کتاب یک دنیا سلام
کتاب یک دنیا سلام نوشته برندن ونتسل و ترجمه حمیدرضا شکاری است. کتاب یک دنیا سلام را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب یک دنیا سلام
کودک در در هر صفحه از کتاب یک دنیا سلام چند حیوان میبیند و به آنها سلام میکند. هر حیوان ویژگی خاصی دارد ممکن است رنگش سیاه باشد یا بدرخشد یا راهراه باشد. کتاب یک دنیا سلام هم کودکان را با حیوانات آشنا میکند هم رنگها را به آنها یاد میدهد. کتاب یک دنیا سلام برای کودکان پیش از دبستان بسیار آموزنده است.
برندن ونتسل نویسنده و تصویرگر مشهور بارها کتابهایی که برای کودکان نوشته است در لیست پرفروشهای نیویورک تایمز قرار گرفته است.
خواندن کتاب یک دنیا سلام را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کودکان پیش از دبستان پیشنهاد میکنیم.
این کتاب تصاویرش اهمیت داره نه متنش.تصاویر جذابه.کتابخانه نه
موضوع سلام با اینکه ساده هست اما پیام دوستی به همراه دارد، سلام به دسته های جالب حیوانات باعث میشه از خودمون بپرسیم اسم اینها چی هست، کجا زندگی میکنند آیا حالشون در دنیای ما خوبه؟ آخر کتاب همه را
بی توجه به متن کتاب (که اصلا چنگی به دل نمیزد) ؛ حیوانات خیلی زیادی رو به بچه ها معرفی کنه و برای شناخت بیشتر و آشنا شدن با دنیای جانوران خیلی خوبه. معمولا والدین بجز چند تا حیوانی که خودشون
تمام کتابهای این نویسنده رو برای کودکان بخونید و تصاویرش رو باهم تفسیر کنید
#۲ زیباییهای خلقت در بین جانوران. با همهشان با یک سلام میتوانیم دوست شویم.
کتاب بیستم