معرفی کتاب دکتر مهربان
کتاب دکتر مهربان نوشتهٔ والری گرباچف، کتابی داستانی با شخصیتهای حیوانات و مناسب گروه سنی کودک است. دکتر مهربان با ترجمهٔ شیوا حریری در نشر چشمه به چاپ رسیده است.
درباره کتاب دکتر مهربان
این کتاب دربارهٔ دکتری مهربان است که در فصل زمستان حیوانات مختلفی به خاطر بیماری یا آسیبدیدگی به او مراجعه میکنند و دکتر مهربان برای هرکدام آنها توصیهٔ مخصوصی دارد.
کتاب دکتر مهربان را به چه کسانی پیشنهاد می کنیم
این کتاب برای کودکانی که به داستانهایی با شخصیت حیوانات علاقه دارند و کودکانی که دکتر رفتن را دوست ندارند مناسب است.
بخشی از کتاب دکتر مهربان
دکتر مهربان گفت: «یک داروی خوب برایتان دارم. این عسل را با چای داغ بنوشید. خیلی بهتر می شوید.»
آقای خرس گفت: «عاشق این دارو هستم. عسل غذای محبوبم است. ممنون دکتر.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب دکتر مهربان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | دکتر مهربان |
| شابک: | ۹۷۸-۶۲۲-۶۸۳۹-۴۵-۷ |
| تعداد صفحهها: | ۳۵ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۷۲۰۰۰ تومان |
| برچسب: | مجموعه قصههای دوستی |

برای بچه هایی که از دکتر رفتن میترسن کتاب خوب و جالبیه، خوبه که برای بچه ها بخونیم ؛ دختر کوچولوی من خوشش اومد و این برای من مهمه که فرزندم از خوندنش لذت ببره
داستان در مورد حیواناتیه که در مطبی به انتظار نشستن تا توسط دکتر معاینه و درمان بشن. دکتر با صبر و حوصله به شرححال همشون گوش میده و بهشون راهحلی پیشنهاد میده. هویت دکتر تا انتهای داستان ناشناخته باقی میمونه...بیشتر
قشنگ بود