کتاب شب به خیر دیگه!
خواندن نظراتمعرفی کتاب شب به خیر دیگه!
کتاب شب به خیر دیگه! نوشته جوری جان و ترجمه مسعود ملکیاری است. کتاب شب به خیر دیگه! را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب شب به خیر دیگه!
اردک میخواهد شبنشینی کند. او به سراغ خرسه میرود تا با هم حرف بزنند و تا صبح بیدار باشند اما خرسه خسته است و میخواهد بخوابد و دوست ندارد کسی مزاحم خوابش بشود. اما اردکه که حوصلهاش سر رفته چکار باید بکند؟
این کتاب به کودکان میآموزد که تفاوتهای روحی دوستان خود را به خوبی بشناسند.
خواندن کتاب شب به خیر دیگه! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان ۵ تا ۷ ساله مخاطبان این کتاباند.
بیا کتاب بخوانیم؛ من چی ترینم؟
دست بلوط ها را بگیرسی. سی. هرینگتون
شاهزاده ناکجاروشل حسن
استخوان های آب نباتیناتالی لید
مدرسه جاسوسی؛ جلد دهماستوارت گیبز
داداش کوجولوی دو سالم عاشقشه کتاب برگرد خونه دیگه رو هم واسش گرفتیم از همین مجموعه و خیلی دوستش داشت. اگر تو مایه های این کتاب میخواستین مجموعه ی فیلی و فیگی عالیه.
بهنظرم این کتاب هیچ چیز مثبتی رو به کودک آموزش نمیده و اصلا محتوای خاصی نداره
کتاب جالبی بود میشه چندتا از صفحه هاش رو به صورت نمایش با کودک اجراش کرد، والدین دیالوگهای مربوط به اردک رو بگن و کودک دیالوگهای خرس رو بگه! (خرسه یه جاهایی فقط میگه:نه!)
کتاب بسیار بامزه و جذابه. من برای دختر سه ساله میخونم و روزی سه بار باید بخونیمش حتما.
تصویر گری کتاب عالی اما مفهوم مستتر در کتاب در فرهنگ ما جایی ندارد. کمک به دیگران از ارزشهای والایی است که این نوع کتابها آن را ندیده میگیرند و فقط به خود فرد ارزش میدهند. خودمحوری در هر دو شخصیت اصلی کتاب
طنز خوبی داره برای بچه های ریز و یکم درشت تر مناسبه. این داستان حکایت اردکی بود که نمی خواست بخوابه و خرسی که نمی خواست بیدار بمونه. اما آخرش اتفاق دیگه ای افتاد. نتیجه ی اخلاقی اینکه مزاحم خواب
کتاب خیلی خوبی بود
از دیدگاه یک فعال حوزه کودک مینویسم،متاسفانه اصلا چرا این کتاب با این محتوا چاپ شد.چرا چاپ اثرهای مربوط به کودک این همه ترجمه ای شده و بی محتوا..کتاب قصه باید قصه داشته باشد نه تعریف روایت دو ساعت یک
خوب یود