معرفی و دانلود کتاب کی امشب به من شب به خیر می گوید؟ pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر کتاب چ

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب کی امشب به من شب به خیر می گوید؟

کی امشب به من شب به خیر می گوید؟ نوشته کارول روت از مجموعه قصه‌های دوستی کتاب چ برای کودکان است. این اثر با ترجمه شیوا حریری منتشر شده است. تصاویر کتاب هم از آثار خود نویسنده است.

درباره مجموعه قصه‌های دوستی

مجموعه قصه‌های دوستی داستان‌هایی برای کودکان است که در ۸ جلد منتشر شده است. تصویرگری و نویسندگی ۶ جلد از این کتاب‌ها را والری گرباچف انجام داده و دو جلد را کارول روت انجام داده است.

داستان‌های این مجموعه بسیار آموزنده و جذاب‌اند و هرکدام درسی از زندگی به کودکان می‌دهند.

در کتاب کی امشب به من شب به خیر می گوید؟ می‌خوانید که پشمک بره کوچولو خوابش گرفته اما نمی تواند مادرش را پیدا کند. او نگران است که امشب چه کسی قرار است به او شب‌بخیر بگوید. هرکدام از حیوانات مزرعه داوطلب می‌شوند که به پشمک شب‌خیر بگویند اما...

خواندن مجموعه قصه‌های دوستی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودکان گروه سنی الف و ب مخاطبان این مجموعه داستانند.

درباره والری گرباچف

والری گرباچف نویسنده مجموعه قصه‌های دوستی، تا به حال کتاب‌های زیادی برای کودکان نوشته و تصویرگری کرده است. او می‌گوید: «از وقتی به خاطر دارم عاشق نقاشی کشیدن بودم. پدرم دوست داشت، ریاضی بخوانم، اما انتخاب من هنر بود.»

گرباچف در ژوئن سال ۱۹۴۷ در کشور اکراین به دنیا آمده و مدت‌ها است که در نیویورک زندگی می‌کند. از کتاب‌های دیگر او که به فارسی ترجمه شده می‌توان به «نیکی و روز بارانی»، «قرمز قرمز قرمز»، «روزی که مولی پرواز کرد»، «کی امشب به من شب بخیر می‌گوید»، «نیکی و هدیه هیجان انگیز تولد» و «شبی که خرگوش کوچولو خوابش نمی‌برد» اشاره کرد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کی امشب به من شب به خیر می گوید؟ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:کی امشب به من شب به خیر می گوید؟
عنوان دیگر:قصه‌های دوستی ۴
عنوان انگلیسی:Who will tuck me in tonight
موضوع:داستان کودک و نوجوانان
قیمت کتاب:۸۱۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه قصه‌های دوستی

monfared
۱۴۰۳/۰۵/۲۷

عالییییییییییییییییییییییییئییییییییی بود و من چند تا کتاب عالی خواندم وچندتا شو به شما معرفی میکنم؛معلم من یک هیولاست،دوست های دوست داشتنی، پروانه ای که دست ار تلاش نکشید❤❤❤❤❤🧡🧡🧡🧡🧡💛💛💛💛💛💚💚💚💚💚💚💙💙💙💙💙💜💜💜💜💜💜💜💖💖💖💖💗💖

فاطمه‌السادات شه‌روش
۱۴۰۰/۰۴/۲۵

برای‌بچه هایی که خوب نمیخوابن خوبه

f.b
مطمئن نیستم.
۱۴۰۳/۰۳/۱۱

کتاب بامزه ای بود. مخصوصا قسمتی که به خواب کردن با حیوون های مختلف تکرار میشه خیلی جذابه... فقط کاش همه شخصیت ها خانم نبودند، چی میشه اگر آقای خوک یا آقای اسب می بودند؟

کتابخوان اعظم(جمشید)
۱۴۰۴/۱۲/۲۴

قشنگ بود

ستاره
۱۴۰۴/۱۰/۰۷

خیلی قشنگه ممنون 🩷💜

منتقد کتاب خوان
۱۴۰۴/۰۸/۱۶

تصویرهای قشنگ و دوست داشتنی داشت خیلی خوب نقش یک مادر خوب برای فرزند رو نشون داد که نیاز هاش رو بهتر از هر مادر و فرد دیگه ای می‌دونه و اونها رو برآورده می‌کنه داستان علاوه بر اینکه می‌تونه...بیشتر

۱۴۰۴/۰۶/۲۷

۱۴۰۵/۰۲/۲۹

بهترین کتاب دنیا ❤❤❤👍🏻👍🏻👍🏻

تیارام
۱۴۰۵/۰۲/۲۱

خیلی قشنگ و ارامشبخش بود. سبک نقاشی کتاب هم دلنشین و چشم نواز بود.

السا
۱۴۰۵/۰۱/۱۴