کتاب من و خواهرم، دور از هم لوری نیکلز + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب من و خواهرم، دور از هم

کتاب من و خواهرم، دور از هم

معرفی کتاب من و ��واهرم، دور از هم

کتاب من و خواهرم، دور از هم داستانی از لوری نیکلز با ترجمه آناهیتا حضرتی است. این داستان از روابط دوستانه، قهر و آشتی‌ها و زندگی دو خواهر به نام‌های افرا و بید صحبت می‌کند. امسال افرا قرار است به مدرسه برود و انگار قرار است چیزهایی تغییر کند...

انتشارات پرتقال با هدف نشر بهترین و با کیفیت‌ترین کتاب‌ها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.

درباره کتاب من و خواهرم، دور از هم

لوری نیکلز در کتاب من و خواهرم، دور از هم، داستان افرا و خواهر کوچکش بید را نوشته است. افرا و خواهر کوچکش بید، همیشه با هم هستند و تمام طول روز را با هم بازی می‌کنند، کتاب می‌خوانند، نقاشی می‌کنند و کلی کارهای دیگر انجام می‌دهند. پدر و مادر آن‌ها گاهی فکر می‌کنند که آن دو زبان مخصوص خودشان را دارند. خب البته، واقعیت این است که آن‌ها واقعا هم زبان مخصوص خودشان را دارند.

افرا و بید تمام روز را با هم وقت می‌گذرانند و بازی می‌کنند اما امسال افرا به مدرسه می‌رود. اولین بار است که  افرا و بید از هم جدا می‌شوند. افرا وقتی از مدرسه برمی‌گردد مدام درباره مدرسه حرف می‌زند و اصلا هم ساکت نمی‌شود. به نظر شما آن‌ها چطور می‌توانند با این مساله کنار بیایند؟

بید دوست جدیدی برای خودش پیدا می‌کند. او اسم یک میوه بلوط را پیپ می‌گذارد و با او بازی می‌کند و وقتی افرا از مدرسه برمی‌گردد از بازی‌هایی که با بید انجام داده است برای افرا می‌گوید....

بید ف��ری دارد. او یک میوه بلوط هم به افرا می‌دهد تا با خود به مدرسه ببرد تا دلتنگ خواهرش نشود. این داستان به زیبایی هرچه تمام‌تر به طرزی هنرمندانه روابط میان خواهر و برادرها را به تصویر کشیده است. بچه‌ها به کمک این داستان حل مساله را یاد می‌گیرند و همچنین با برخی از مسائلی روبه‌رو می‌شوند که آن‌ها را برای زندگی آماده می‌کند.

کتاب من و خواهرم، دور از هم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کتاب من و خواهرم، دور از هم، داستان زیبایی است که به خوبی روابط میان خواهرها و برادرها و مشکلاتشان را به تصویر کشیده است. داستان زیبایی که همه کودکان از خواندن آن لذت می‌برند.

درباره لوری نیکلز

لوری نیکلز نویسنده و تصویرگر کتاب‌های مجموعه افرا و بید است. کتاب‌های این ��جموعه به نام‌های Maple & Willow Together ، Maple & Willow Apart به نام‌های من و خواهرم، با هم و من و خواهرم، دور از هم ترجمه شده است.

mina
۱۳۹۹/۱۲/۲۹

چقدر خوندنی چقدر جذاب چقدر گوگولی بود

اکی ایرانشاهی
۱۴۰۱/۰۹/۰۶

زیبا بود

mahtab&friends
۱۴۰۱/۰۴/۱۶

کل این مجموعه قشنگه. اینجا نشون میده چجوری دوتا خواهر با کنار هم نبودن، کنار اومدن. جالب بود

اسلی درخشانی
۱۴۰۰/۰۷/۱۲