کتاب وحدت اسلامی، واقعیت ها و توهم ها
سلسله گفتارهای استاد حجتالاسلام والمسلمین نظافت یزدی
معرفی کتاب وحدت اسلامی، واقعیت ها و توهم ها
کتاب وحدت اسلامی، واقعیت ها و توهم ها سلسله گفتارهای استاد حجتالاسلام والمسلمین نظافت یزدی است.
درباره کتاب وحدت اسلامی، واقعیت ها و توهم ها
وحدت اسلامی از جمله مسائلی است که در گفتار و سیره اهل بیت بر آن تأ کید فراوان شده و همواره از سوی علمای دین در همه ادوار تاریخ اسلامی مورد توجه بوده است. ولی در زمان حاضر، با وجود دشمنی سازمان یافته و حساب شده دشمنان اسلام، اهمیت مضاعف یافته است. با همه این تأکیدات، مفهوم و حدود وحدت در بین برخی شیعیان مورد اختلاف و ابهام جدی است. تا جایی که در زمانه ما، جمعی با نام تشیع، حساب شده و مجدانه در حال تردید افکنی در جایگاه اساسی این مهم هستند و در عمل، به وحدت شکنی و تفرقهافکنی اقدام میکنند و از سویی دیگر، عدهای به نام تشیع و با هدف حفظ وحدت، دست از اعتقادات اصیل شیعه میکشند و در دفاع از حق اهل بیت کوتاهی میکنند. در اثر پیشرو که برگرفته از درس گفتارهای استاد حجت الاسلام و المسلمین محمد جواد نظافت یزدی است، سعی شده است با بهرهگیری فراوان از آیات قرآن و سیره و کلمات اهلبیت و مخصوصا سیره و گفتار امیرالمؤمنین، به مسئله وحدت مسلمین نگاهی عمیق شود، به زیادهرویها و کوتاهیها در این امر پرداخته شود و راهکارهای عملی برای تعامل با دیگر مذاهب اسلامی بیان گردد. امید آنکه گامی موثر در ترویج روش اهل بیت باشد.
خواندن کتاب وحدت اسلامی، واقعیت ها و توهم ها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به علوم دینی پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب وحدت اسلامی، واقعیت ها و توهم ها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | وحدت اسلامی، واقعیت ها و توهم ها |
| حجم فایل کتاب: | ۱.۶۷ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸۶۰۰۹۳۵۵۵۵۶ |
| تعداد صفحهها: | ۱۲۸ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۳۵۰۰۰ تومان |
| برچسب: | مجموعه گفتارهای اجتماعی، مجموعه سلسله گفتارهای استاد حجتالاسلام و المسلیمن نظافت یزدی |

بخش هایی از این کتاب را در یک مرکز عمومی مطالعه کردم و مطالب آن خیلی جذاب بود و کتاب را از طاقچه دریافت کردم و پاسخ سوالات خودم را پیدا کردم. برایم خیلی جالب بود در میان مطالب زیاد...بیشتر