کتاب مجموعه داستان های شکر خدا (مجموعه ۴ جلدی)
معرفی کتاب مجموعه داستان های شکر خدا (مجموعه ۴ جلدی)
مجموعه داستان های شکر خدا (مجموعه ۴ جلدی) اثری از کلر ژوبرت نویسنده حوزه ادبیات دینی کودک و نوجوان است. خانم ژوبرت که زاده فرانسه و مقیم ایران است و در سن ۱۹ سالگی اسلام آورده، عمده فعالیتش در زمینه ادبیات کودک و تمرکزش بر آموزش مفاهیم دینی به کودکان از طریق داستان است. ایشان در رشته علوم تربیتی و ادبیات کودک درسخوانده و تحصیلات حوزی سطح دو دارد.
درباره کتاب مجموعه داستان های شکر خدا (مجموعه ۴ جلدی)
در این داستانها هم مانند عمده داستانهایی که ژوبرت برای کودکان مینویسد، با یک مفهوم دینی و اخلای یعنی شکرگزرای روبهرو هستیم. در این مجموعه داستانی قهرمانان داستان طیفی از حیوانات گوناگون هستند در قالبی انسانی قرار گرفتهاند و در انتهای هر داستان خداوند را به خاطر نعمات ارزشمندی که به آنها داده شکر میکنند. نعمتهایی که بیشتر معنوی هستند تا مادی مانند قدرت تشخیص، تصمیمگیری، بخشش و ...
خواندن مجموعه داستان های شکر خدا (مجموعه ۴ جلدی) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان دبستانی مخاطبان این مجموعهاند.
کتاب خیلی زیبا و آموزنده ای برای بچه ها بود😍😍❤❤ دختر های من که خیلی دوسش داشتن😊😊😊
داستان های خانم کلرژوبرت همه خوب و آموزنده هستن. این مجموعه داستان هم اگرچه شامل داستانهای کوتاه میشه اما خیلی خوبه👌
خیلی خوب است
بسیار زیبا، مانند تمام آثار خانم ژوبرت
کتاب خیلی خوبیه پسرای ۶ساله من خیلی دوسش دارن هم جذابه هم آموزنده.
عااااشق نوشته های کلر ژوبرت هستم ایده های عالی نقاشی قشنگ مفاهیم متعالی
کتاب بسیار عالی و اموزنده ای. قلم و محتوای کتابهای خ کلرژوبرت بسیار پنداموزه و پیامهای اخلاقی زیبایی رو به بچه ها میرسونه. لطفا بقیه کتابهاشونم در طاقچه بزارین.سپاس