کتاب در جست و جوی آینده بهتر
خواندن نظراتمعرفی کتاب در جست و جوی آینده بهتر
کتاب در جست و جوی آینده بهتر از مجموعه سرزمین جاودانی من و نوشته ساجد آدم پیرا ست.
عواید فروش کتابهای پویش «سرزمین جاودانی من»، علاوه بر تخصیص به دست اندرکاران و نویسندگان و تصویرگران محلی، در مسیر توانمندسازی و کمک به پیشرفت و آبادانی روستاها و شهرهای کوچک کشورمان صرف میشود.
درباره کتاب در جست و جوی آینده بهتر
این کتاب، داستانِ پسری به نام «بالاچ» است که در روستا زندگی میکند و در آرزوی آینده بهتر خانوادهاش را مجاب می کند که به شهر مهاجرت کنند. اما آنجا اتفاقاتی برایش میافتد که همه چیز را تغییر میدهد. این کتاب که توسط نویسندگان و تصویرگران منطقه دشتیاری و چابهار نوشته شده است،
خواندن کتاب در جست و جوی آینده بهتر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کودکان ۱۱ تا ۱۵ سال مناسب است.
علی کوچولو زود قضاوت نمی کند
فریدا کالو؛ زنان کوچک رویاهای دور و درازماریا ایزابل سانچز وگارا
خرس قطبی داناجین دیویس اکیموتو
پسر عزیزم، تو اخراجیجوردی سییررا آی فبرا
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
تا حالا داستان راجع به بلوچستان نخونده بودم...حس جدیدی داشت...مناسب رده سنی نوجوان هست...فکر میکنم گروه ج و د و ه..ولی ب بعیده با داستان ارتباط برقرار کنه...کلا توصیه میکنم. تصاویر بعضا زیبایی هم داشت
👌دارای نگاه متفاوت و سوژهای جدید در ادبیات کودک، حاوی دغدغههای کودکان مناطق کمتر برخوردار.
از خوندن کتاب لذت بردم که شخصیت پردازی ها و داستان در منطقه بلوچستان اتفاق افتاده بود و در این کتاب به زیبایی کودک و فرزندان مان با سبک زندگی شهری و روستایی و معایب و محاسن آن آشنا می
فرم و ظاهر جذاب. قصه ضعیف