کتاب عروسی علی و ماه پری
خواندن نظراتمعرفی کتاب عروسی علی و ماه پری
کتاب عروسی علی و ماه پری نوشتهٔ شهلا کلبعلی است و پویش سرزمین جاودانی من آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب عروسی علی و ماه پری
«عروسی علی و ماهپری»، روایتی داستانگونه، زیبا و شاعرانه از یک عروسی سیستانی است که مخاطبش فقط کودکان و نوجوانان نیستند و حتی برای بزرگسالان نیز جذابیت خود را دارد. شاعر این اثر، خانم شهلا کلبعلی و تصویرگر آن خانم حلیمه پیری هستند. «عروسی علی و ماهپری» در چارچوب مجموعه کتابهای «سرزمین جاودانی من» تدوین و منتشر شده است. کتاب صوتی این اثر نیز در طاقچه بارگذاری شده و میتواند روایت آن را به همراه موسیقی محلی، برای مخاطبان خود جذابتر نیز کند.
خواندن کتاب عروسی علی و ماه پری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر دوست دارید یک قصهٔ سیستانی برای کودک خود بخوانید، این کتاب را حتما برای فرزندتان تهیه کنید.
محمدعلی کلی![]()
اولین تعطیلات تابستانی منستایش درخشنده
انسان معنوی شکوه هستی، لبخند خداسیدحسن الحسینی
زنانگی، علم و انتظار دانشجو معلمی در دوران باردارینگین کریمی
شتری که با وفا بودزهرا زواریان
سواد رسانهای و مقاومت مصرفکنندگان شبکههای ماهوارهای فارسیزبان (آثار و نتایج)مرحمت سلماسی
آمادگی آزمون کارشناسی ارشد و دکتری مسمومیت دامگروه مولفان سنجش امیرکبیر
مهار غیرشیمیایی علف های هرزخاور جبران
معادلات دیفرانسیلحسین رحامی
جلد ۵: اطفال ـ فصل ۱۱۲: مرگ و میرایمان وفایی
نه سرخ بود، نه سپیدفرزیا شیرزادکبریا
کتاب فضای محلیای داره که کمتر جایی میشه به این زیبایی ازش دید و شنید. خوندن و ورق زدن کتاب بسیار دلنشینه و شنیدن کتاب صوتیش هم لذت جداگانهای داره. با آرزوی اینکه هر گوشه ایران کتابهایی برای بچههای خودش
یک اثر شعری بسیار زیبا و دوستداشتنی و آموزنده راجع به یک عروسی سنتی سیستانی که خواننده رو کاملا درگیر رسم و رسومات و بخشهای مختلف یک عروسی سیستانی میکنه...توصیه میکنم کتاب صوتیش رو هم گوش بدید که با ترانه