دانلود و خرید کتاب در جست و جوی آینده بهتر ساجد آدم پیرا
تصویر جلد کتاب در جست و جوی آینده بهتر

کتاب در جست و جوی آینده بهتر

معرفی کتاب در جست و جوی آینده بهتر

کتاب در جست و جوی آینده بهتر از مجموعه سرزمین جاودانی من و نوشته ساجد آدم پیرا ست.

عواید فروش کتاب‌های پویش «سرزمین جاودانی من»، علاوه بر تخصیص به دست اندرکاران و نویسندگان و تصویرگران محلی، در مسیر توانمندسازی و کمک به پیشرفت و آبادانی روستاها و شهرهای کوچک کشورمان صرف می‌شود.

درباره کتاب در جست و جوی آینده بهتر

این کتاب، داستانِ پسری به نام «بالاچ» است که در روستا زندگی می‌کند و در آرزوی آینده بهتر خانواده‌اش را مجاب می کند که به شهر مهاجرت کنند. اما آنجا اتفاقاتی برایش می‌افتد که همه چیز را تغییر می‌دهد. این کتاب که توسط نویسندگان و تصویرگران منطقه دشتیاری و چابهار نوشته شده است،

خواندن کتاب در جست و جوی آینده بهتر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای کودکان ۱۱ تا ۱۵ سال مناسب است.

مینا ب.
۱۴۰۰/۰۶/۲۲

تا حالا داستان راجع به بلوچستان نخونده بودم...حس جدیدی داشت...مناسب رده سنی نوجوان هست...فکر می‌کنم گروه ج و د و ه..ولی ب بعیده با داستان ارتباط برقرار کنه...کلا توصیه می‌کنم. تصاویر بعضا زیبایی هم داشت

Fateme
۱۴۰۰/۱۰/۱۷

👌دارای نگاه متفاوت و سوژه‌ای جدید در ادبیات کودک، حاوی دغدغه‌های کودکان مناطق کم‌تر برخوردار.

۱۴۰۰/۱۰/۱۷

از خوندن کتاب لذت بردم که شخصیت پردازی ها و داستان در منطقه بلوچستان اتفاق افتاده بود و در این کتاب به زیبایی کودک و فرزندان مان با سبک زندگی شهری و روستایی و معایب و محاسن آن آشنا می

- بیشتر
فریده