کتاب موفقیت و فراتر از آن!
معرفی کتاب موفقیت و فراتر از آن!
کتاب موفقیت و فراتر از آن! نوشته شرون ال. لچتر و گرگ رید است که با ترجمه ناهید سپهرپور منتشر شده است. کتاب موفقیت و فراتر از آن! به شما یاد میدهد چطور بیندیشید و ثروتمند شوید.
درباره کتاب موفقیت و فراتر از آن!
نویسنده میخواهد درباره یک کلید طلایی حرف بزند، این کلید جادویی بزرگ، شگفت انگیزترین قدرت را دارد، چنان ساده است که اغلب مردم نتوانسته اند از آن استفاده کنند. ما انسانها به چنین فرمول سادهای برای موفقیت با بدگمانی مینگریم؛ فرمولی که راه سلامتی و ثروت را به رویمان خواهد گشود؛ اما چنین فرمولی، کلید جادویی بزرگ است.
این کلید درهای رسیدن به ثروت را به رویتان خواهد گشود! همین طور درهای رسیدن به شهرت! و در بسیاری از موارد درهای رسیدن به سلامت جسمانی را به رویتان خواهد گشود، و همین طور درهای کسب دانش. این کلید اجازه دسترسی به مخزن توانایی نهفتهتان را به شما خواهد داد. همچون کلید عبوری خواهد بود به هر جایگاهی که در زندگی انتخاب میکنید. تمام اختراعات عظیم جهان ّما از طریق این کلید جادویی بزرگ درهای سر را گشوده ایم، و با استفاده از قدرت های جادویی آن تمام استعدادهای عظیممان را پرورش داده ایم. شما به عنوان کارگری در جایگاه پست، خواستار موقعیت بهتری در زندگی هستید. کلید جادویی بزرگ به شما کمک خواهد کرد آن را به دست آورید!
هر چیزی را که ممکن است آرزو کنید، و اگر آرزویتان به حد کافی قدرتمند باشد این کلید جادویی بزرگ، به شما کمک خواهد کرد به آن دست پیدا کنید، مشروط بر اینکه موضوع آرزوی شما چیزی باشد که دستیابی به آن به لحاظ بشری امکانپذیر است. این کتاب به شما کمک میکند کم کم پیش بروید و به چیزی که میخواهید برسید.
خواندن کتاب موفقیت و فراتر از آن! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که در زندگی به دنبال موفقیت هستند پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب موفقیت و فراتر از آن!
بیاختیار همان چیزی را احساس میکنید که به آن فکر میکنید و به همان چیزی فکر میکنید که آن را احساس میکنید.
ناپلئون هیل، در کتاب بیندیشید و ثروتمند شوید، از عبارت «افکار به واقعیت عینی تبدیل میشوند» استفاده کرد. ما میتوانیم ادعا کنیم که مالک افکارمان هستیم و به کارهایی که در ارتباط با آن انجام میدهیم، اعتبار ببخشیم؛ اما یک فکر به خودی خود میتواند برای دستیابی ما به نتایج و موفقیت دلخواهمان کافی باشد؟
پاسخ این سؤال، از نظر ناپلئون هیل، منفی است. درست است که افکار به واقعیتها بدل میشوند، اما توانایی آنها برای ایجاد یک نتیجهٔ دلخواه، به عواطف و احساسی بستگی دارد که با آن فکر عجین است. احساساتْ تأثیر فوقالعادهای بر افکار ما دارند و هر فکر بسته به اینکه مثبت یا منفی باشد، میتواند به سود یا زیانِ روند پیشرفت ما باشد. این امر نیز حقیقت دارد که هر قدر میزان احساس عجینشده با هر فکر قویتر باشد، احتمال بیشتری وجود دارد که ما درواقع براساس آن عمل کنیم.
شما چیزی را احساس میکنید که به آن فکر میکنید _ و به چیزی فکر میکنید که آن را احساس میکنید. بگذارید این جمله را رمزگشایی کنیم: همهٔ ما افکاری داریم اعم از مثبت، منفی یا خنثا. این افکار احساسات متناسب با خودشان را ایجاد خواهند کرد. وقتی افکار ما منفی باشند، احساسات بدی خواهیم داشت. وقتی افکارمان مثبت باشند، به همان نسبت احساسات خوب تولید خواهند کرد.
اما براساس این گفته، به همان چیزی که احساس میکنیم نیز فکر میکنیم. به عبارت دیگر، احساسات ما روی افکاری که داریم تأثیر میگذارند. این چیزی است که همهٔ ما تجربه کردهایم _ وقتی خوشحال یا هیجانزده هستیم، افکاری که در ذهنمان تولید میشوند معمولاً بسیار مثبت هستند. بنابراین، میتوان گفت احساسات و افکار، از هم جداییناپذیرند.
همانطور که هیل میگوید، وقتی افکار با عواطف عجین میشوند، بیشترین تأثیر را بر موفقیت ما خواهند داشت. این فلسفهای تفکربرانگیز و درخور توجه بیشتری است.