کتاب فلاح السائل
معرفی کتاب فلاح السائل
کتاب فلاح السائل اثر رضی الدین ابوالقاسم علی بن موسی بن جعفر بن محمد بن طاووس از سادات علوی و دانشمندان قرن ششم و هفتم هجری است.
درباره کتاب فلاح السائل
این اثر کتابی ردباره دعا و نماز و اعمال مستحب است سیدبنطاووس در این کتاب ار انماز و اذکار وپ اعمال مربوط به شبانهروز سخن میگوید . این اثر دو جزء دارد اولین ان به ادعیهای میپردازد که در فاصله بین ظهر و شب خوانده میشوند و دمین جزء به دعاهایی میپردازد که از زمان بیدار شدن برای نماز شب تا قبل از ظهر خوانده میشوند.
سید بن طاووس، در مقدمه تأکید کرده که قصدش از تألیف کتاب، تنها رضای خدا است و میگوید: اگر در این کتاب نقصی دیدی مرا عفو کن و اگر کتاب را کامل و نافع یافتی خدا را شکر کن که عنایت اوست. اگر به وسیله این کتاب هدایت یافتی هم آن را از خدا بدان و او را شکر کن و مبادا شروع به تعریف و تشکر از من کنی و از شکر الهی باز بمانی.
خواندن کتاب فلاح المسائل را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به فراگیری مستحبات و اعمال عبادی شبانهروز مخاطبان این کتاباند.
درباره سید بن طاووس
رضی الدین ابوالقاسم علی بن موسی بن جعفر بن محمد بن طاووس در سال ۵۸۹ قمری در شهر حله عراق دیده به جهان گشود و در سال ۶۶۴ قمری بدرود حیات گفت. ابن طاووس از ۳۶ سالگی که حلّه را به قصد بغداد ترک کرد، بارها سفر کرد و در شهرهای نجف، کربلا و کاظمین، هر یک به مدت سه سال، مجاور شد. او تصمیم داشت سه سال هم در سامرا مجاور شود؛ ولی به سبب مسائلی که حضور مغول بر جامعه اسلامی تحمیل کرده بود، مجبور شد به بغداد بازگردد و تا پایان عمر در آنجا بماند. او در سال ۶۶۱ به درخواست هلاکوخان منصب نقابت سادات علوی را پذیرفت و تا پایان عمر شریفش در این منصب بود. گفتنی است که پیش از آن بارها منصبهایی را که از جانب دولت عباسی پیشنهاد میشد، رد کرده بود.
حجم
۶٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۸۸
تعداد صفحهها
۳۹۶ صفحه
حجم
۶٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۸۸
تعداد صفحهها
۳۹۶ صفحه
نظرات کاربران
تالیفات سید بن 🦚 نیاز به تعریف ندارد سراسر رحمت است و برک، تا میتوانید و جان در سینه و نفس در گلو دارید کتب ایشان را بخوانید، مرگ از آنچه شما فکر میکنید به شما نزدیک تر است.
عالیه