معرفی و دانلود کتاب سفرنامه کویر مصر: تهران، خور، کویر مصر، نائین، کاشان، تهران pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب سفرنامه کویر مصر: تهران، خور، کویر مصر، نائین، کاشان، تهران

کتاب سفرنامه کویر مصر: تهران، خور، کویر مصر، نائین، کاشان، تهران

۳.۵(از ۴ امتیاز)
بهرام عفراوی

معرفی کتاب سفرنامه کویر مصر: تهران، خور، کویر مصر، نائین، کاشان، تهران

بهرام عفراوی( -۱۳۴۳) پژوهشگر است. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: «اینکه مسیر را برای رسیدن به مقصد، فراموش کنیم، کار اشتباهی است. همیشه مسیر پر بارتر از مقصد است. برای رسیدن به یک مقصد از مقاصد بسیاری می‌گذریم. همیشه در حاشیه مسیری هموار ، راه‌های فرعی قرار دارد که ما را به دیدنی‌هایی بکرتر می‌رساند. اما برای دیدن مسیر، باید اهل گردشگری مسیر باشید و نه مقصد. این سفرنامه شامل اطلاعات و تصاویری است که برای گردشگری به کویر مصر ایران به آن نیاز خواهید داشت و دانستن آنها سفر را برایتان دلچسب‌تر و پر بار تر خواهد کرد.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سفرنامه کویر مصر: تهران، خور، کویر مصر، نائین، کاشان، تهران و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:سفرنامه کویر مصر: تهران، خور، کویر مصر، نائین، کاشان، تهران
تعداد صفحه‌ها:۵۶ صفحه
قیمت کتاب:۲۸۰۰۰ تومان

Somayeh Sheikhi
۱۴۰۳/۰۱/۲۴

باسلام و خداقوت به اهالی خوب کتاب خوان کتاب بسیار خوبی است از نظر سلیس و روان بودن و معرفی خوب جاها و مکان هایی که در مسیر سفر بودند فقط اگر عکس ها و توضیحاتش در پهلوی متن اصلی قرار می‌گرفت...بیشتر

mahdi
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۲/۰۸/۱۰

سفرنامه ؟ اگر ننویسم کاتولوگ ، در بهترین حالت یک کتابچه راهنماس . خواندنش لذتی نداره . تلنگری هم برای سفر به این منطقه لااقل در من ایجاد نکرد .