کتاب کهکشان سرگیجهآور
خواندن نظراتمعرفی کتاب کهکشان سرگیجهآور
کیاراتان پاسکیت( -۱۹۵۶)، نویسنده کتابهای کودکان انگلیسی است.
در بخشی از مقدمه کتاب میخوانیم:
«مجموعهی چهارجلدی دانش ترسناک شامل کهکشان سرگیجهآور، ریاضیات خفن، سینمای پرزرق و برق و روباتهای آشوبگر است. این مجموعه را میتوان در ادامهی مجموعهی علوم ترسناک معرفی کرد، چراکه در این مجموعه نیز سعی شده است تمام مباحث علمی در بستری طنزآمیز و هیجانآور ارائه شود. به طوری که مخاطبان نوجوان، که اغلب طاقت و حوصلهی مطالعه را ندارد، انگیزهی لازم را برای خواندن این مجموعه پیدا کند.
برای مثال کهکشان سرگیجهآور موضوعات مربوط به علم نجوم را در برمیگیرد که نوجوانان در کتابهای درسیشان با آنها سر و کار دارند. اگر نگاه کوتاهی به این کتاب بیندازید خواهید دید که با خواندن آن با چند موضوع اصلی در علم نجوم آشنا خواهید شد:
• شناخت کهکشان و منظومهی خورشیدی
• شناخت سیارات و کمربند سیارکها
• رصد آسمان
• شناخت موشکها
• شناخت ستارگان و سیاهچالهها
• شناخت مفهوم نسبیت و سال نوری و زمان در فضا
تمامی این موضوعات با آزمایشهای جالب و سادهای همراه شده که خواننده بهراحتی میتواند انجام دهد. هدف از این آزمایشها درک بهتر مفاهیم معرفی شده در کتاب است. مثلاً برای اینکه مخاطب کتاب تعریف کهکشان را بهتر درک کند، با یک آزمایش ساده که با استفاده از یک کاسه سوپ و خامه انجام میشود به راحتی میتواند یک کهکشان بسازد و تجسم بهتری از آنچه در کتاب خوانده داشته باشد.»
دانشمندان و آزمایش های حیرت انگیز
راز گل ارکیدهنانسی کمپل الن
هیولاهایی که لایقشان هستیممارکوس سجویک
از قاهره، با عشقنانسی کمبل آلن
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
آهای طاقچه مجموعه علوم ترسناک خیلی خیلی با حال تر این کتاب هم اضافه کنید به اضافه پرتقال و هوپا لطفا.
عالیه . محشره . من فقط قبل از این کتاب به فیزیک علاقه داشتم بعد از خوندن این کتاب به کیهان شناسی هم علاقه مند شدم .
عالی با زبا ن ساده و جذاب در مورد کهکشان
بی نظیر بود و واقعا سرگیچه اور بود 👌👌
چقدر ساده روان منظومه خورشیدی رو معرفی کرده. به کسایی ک اطلاات اولیه و تقریبا کاربردی از منظومه خورشیدی میخوان داشته باشن پیشنهادش میکنم.
کتاب خیلی خوبیه بهتون پیشنهاد میدم این مجموعه از دست ندید😍📖
عااالی واسه ی کسایی که علاقه دارن به نجوم خیلی خوبه من خودم کلییی چیز یاد گرفتم
بی نهایت عالی👍👍👍👍👍👍👌👌👌👌👌👌خیلی ناراحتم که این کتاب تموم شد😟😟ابتدای کتاب من خیلی خوشم نیومد و سرگیجه گرفتم😅😅ولی وسط های کتاب رو خیلی دوست داشتم چون به سیاره ها و ستاره ها سفر کردیم. آخر های کتاب هم خیلی عالی بود😉😉😊😊من
اگه توی کتایخانه عضو بشیمنمیتونیم این کتابهارو بخونیم؟!
این کتاب بسیار جالب و اموزنده است👍🏻👍🏻🙏🏻😁 اما به اندازه کتاب های علمی مرجع ومصور مطلب نداره🙂👩🏼🔬