معرفی و دانلود کتاب دانستنی‌هایی درباره‌ی علوم؛ روبات‌ها (همراه با ارائه‌ی روبات‌های ایران‌) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب دانستنی‌هایی درباره‌ی علوم؛ روبات‌ها (همراه با ارائه‌ی روبات‌های ایران‌)subscriptionAvailable

کتاب دانستنی‌هایی درباره‌ی علوم؛ روبات‌ها (همراه با ارائه‌ی روبات‌های ایران‌)

۴.۳ امتیاز(از ۶ رأی)
راجر بریجمن، آزاد تیموری
انتشارات:
انتشارات طلایه

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب دانستنی‌هایی درباره‌ی علوم؛ روبات‌ها (همراه با ارائه‌ی روبات‌های ایران‌)

«روبات‌ها» یکی از کتاب‌های مجموعه «دانستنی‌هایی درباره علوم» و نوشته راجر بریجمن است. این مجموعه مخصوص کودکان و نوجوانان است و اطلاعت ارزشمندی درباره انواع علوم به آنها می‌دهد.

در این جلد، بریجمن به موضوع روبات‌ها و کاربرد آنها پرداخته است. انواع ربات‌ها مانند ربات‌های انسان‌نما، کارمند، کارگر، روبوکاپ، ربات‌های اولیه و تخیلی و.... در این اثر معرفی شده‌اند و اطلاعاتی هم درباره علم روباتیک و هوش مصنوعی در این کتاب می‌خوانید. در انتهای کتاب نیز بخشی با نام «علم روباتیک در ایران» به این اثر اضافه شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دانستنی‌هایی درباره‌ی علوم؛ روبات‌ها (همراه با ارائه‌ی روبات‌های ایران‌) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابدانستنی‌هایی درباره‌ی علوم؛ روبات‌ها (همراه با ارائه‌ی روبات‌های ایران‌)
موضوعدانستنی‌های کودک و نوجوان
نویسندهراجر بریجمن
مترجمآزاد تیموری
انتشاراتانتشارات طلایه
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۷/۰۵/۰۱
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه دانستنی‌هایی درباره علوم، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

n.r
۱۳۹۸/۰۵/۲۱