دانلود و خرید کتاب نقش دولت ها و سازمان های بین المللی در تحقق نظام بین المللی حقوق بشر بابک مجیدی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب نقش دولت ها و سازمان های بین المللی در تحقق نظام بین المللی حقوق بشر

کتاب نقش دولت ها و سازمان های بین المللی در تحقق نظام بین المللی حقوق بشر

نویسنده:بابک مجیدی
دسته‌بندی:
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب نقش دولت ها و سازمان های بین المللی در تحقق نظام بین المللی حقوق بشر

کتاب نقش دولت ها و سازمان های بین المللی در تحقق نظام بین المللی حقوق بشر اثری از بابک مجیدی است. او در این اثر به بررسی و تبیین نقشی پرداخته است که حکومت‌های مختلف می‌توانند در راستای برقراری حقوق بشر، ایفا کند.

کتاب نقش دولت ها و سازمان های بین المللی در تحقق نظام بین المللی حقوق بشر کتابی کامل و جامع است که مبحث حقوق بشر را از منظرهای گوناگون بررسی کرده است و تمام قوانینی را که تا به حال در ارتباط با این موضوع تدوین شده‌اند، گردآوری کرده است تا بتواند چهارچوبی منظم و مشخص طرح کند. این چهارچوب در راستای شناخت بهتر نقش حکومت‌ها در برقراری نظامی بین‌المللی است که حقوق بشر در آن محترم شمرده می‌شود.

کتاب نقش دولت ها و سازمان های بین المللی در تحقق نظام بین المللی حقوق بشر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم 

کتاب نقش دولت ها و سازمان های بین المللی در تحقق نظام بین المللی حقوق بشر اثری جامع و راهنمایی کامل برای تمام دانشجویان رشته حقوق و همچنین علاقه‌مندان به مسئله حقوق بشر است. 

بخشی از کتاب نقش دولت ها و سازمان های بین المللی در تحقق نظام بین المللی حقوق بشر

اصل صلاحیت سرزمینی

این اصل مهمترین و قدیمیترین اصل در تعیین صلاحیت کیفری است و با اصل حاکمیت دولت سازگار است. این اصل بر دلایل ایدئولوژیک و سیاسی مبتنی است که به تثبیت حاکمیت سرزمینی که در عصر رنسانس دگرگون شد نیاز داشته و با انسجام مفهوم دولتهای مدرن ارتباط دارد.

این نیاز باعث شد که دولتها اصل پیشین "شخصی بودن قوانین" را جایگزین اصل سرزمینی بودن صلاحیت نمایند.

اصل صلاحیت شخصی

مطابق این اصل صلاحیت دادگاه با توجه به تابعیت شخص مرتکب صرف نظر از نوع جرم و محل وقوع آن تعیین میشود. بسیاری از کشورها معتقدند که تابعیت آن چنان ارتباط محکمی بین فرد و دولت متبوع او ایجاد میکند که دولت متبوع میتواند تبعه خود را به دلیل ارتکاب جرم درهر نقطه دنیا محاکمه کند.

براساس این اصل اگر کسی از قواعد و مقررات یک کشور پیروی نکرده و در صدد نقض آن برآید حتی اگر این تخطی در خارج از کشور هم رخ دهد بایستی این فرد خاطی به مجازات عمل خود برسد. اصل صلاحیت شخصی خود به دو دسته تقسیم میشود:

اصل صلاحیت شخصی بر مبنای تابعیت مرتکب

به طور معمول اصل تابعیت مرتکب به یکی از دو صورت اجرا میشود. در بعضی کشورها دادگاه‌ها صلاحیت رسیدگی به جرایم کیفری خاصی که اتباع آنها در خارج از کشور انجام داده‌اند را دارند صرف نظر از این که آن جرایم درقانون جزای دولت سرزمینی یعنی دولتی که در آن جرم واقع شده و قانون دولت متبوع مباشر آن عمل را جرم میشناسد، جرم تلقی شود یا خیر. در خصوص جرایم بین المللی انگیزه دولتها در حمایت از این مبنای صلاحیتی مقتضیات بین المللی و تحکیم حقوق بین المللی انگیزه دولتها در حمایت از این مبنای صلاحیتی مقتضیات بین المللی و تحکیم حقوق بین الملل از طریق اجرای قواعد آن میباشد. بدین ترتیب به طور معمول لازم نیست که دولت سرزمینی نیز جرم را مجازات کند چون کافی است که عملی به موجب قواعد بین المللی جرم تلقی شود.

حجم

۰

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۱۲۴ صفحه

حجم

۰

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۱۲۴ صفحه