کتاب جرایم آینده
معرفی کتاب جرایم آینده
کتاب جرایم آینده اثر مارک گودمن و ترجمه حسن پودينه زاقی، رضا حقی، مازيار مباشری، فاطمه بیگلری، مهدی خلیلی و رضا محمدزاده در سازمان فناوری اطلاعات ایران به چاپ رسیده است.
این اثر در راستای ارتقای دانش متخصصان حوزه فناوری اطلاعات و همچنین دانش مردم عادی در حوزه فناوری اطلاعات تهیه و تدوین شده است.
سازمان فناوری اطلاعات ایران با توجه به نیاز روزافزون کشور به برقراری و توسعه شبکههای رایانهای و ارتباط آنها به یکدیگر و در نهایت اتصال به شبکه های جهانی و با هدف ایجاد زیرساختهای ارتباطی لازم برای تحقق چنین امری و نیز امکان دسترسی به منابع اطلاعاتی، خدماتی، و برنامههای کاربردی داخلی و خارجی تحت عنوان امور دیتا از سال ۱۳۷۰ به عنوان یکی از قسمتهای زیرمجموعه وزارت پست و تلگراف و تلفن آغاز به کار کرد.
هم زمان با تغییر نام وزارت پست و تلگراف و تلفن به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال ۱۳۸۲، تغییراتی در سطح شرکتهای تابعه رخ داد. در این رابطه امور ارتباطات دیتا ضمن تغییر هویت در تابستان ۱۳۸۳به شرکت ارتباطات دادهها تغییر نام یافت و در تابستان ۱۳۸۴با توجه به توسعه اهداف وماموریتهای شرکت، نام آن به شرکت فناوری اطلاعات تغییر نمود.
سازمان فناوری اطلاعات ایران نهادی است دولتی وابسته به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات که با ایجاد و بکارگیری سازوکارهای لازم، حوزه ی فناوری اطلاعات کشور از بخشهای دولتی، عمومی و خصوصی را از طریق اعمال سیاستها، مقررات، استانداردها و ... برپایه مصاح، منافع و امنیت ملی و عمومی، سازماندهی، هدایت و راهبری و کنترل مینماید و به نمایندگی از دولت جمهوری اسلامی ایران منافع و مصالح ملی و سیاستهای ابلاغی در حوزه فناوری اطلاعات را از طریق نهادها و مجامع بین المللی ذیربط پیگیری مینماید.
ماموریت این سازمان عبارت است از هدف گذاری، هدایت، نظارت راهبردی، ساماندهی و توسعه امن، ایمن و پایدارفناوری اطلاعات کشور در راستای تامین منافع، مصالح، امنیت ملی، رفاه عمومی و توسعه همه جانبه و پایدار کشور.
خواندن کتاب جرایم آینده را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
متخصصان و علاقهمندان به حوزه فناوری اطلاعات مخاطبان این کتاباند.
بخشی از کتاب جرایم آینده
موضوع این کتاب فقط در مورد مسائل دیروز و یا اتفاقات امروز نیست. در مورد این موضوع هم نیست که رمز شما باید فلان قدر طولانی باشد. موضوع کتاب مسیری است که پیش رو داریم. من طی بررسی ها و تحقیقاتی که ابتدا با اداره پلیس لس آنجلس آغاز و سپس با سازمانهای اجرای قانون فدرال و بین المللی ادامه داشت، با مجرمانی روبرو شدم که ابتدا در جرائم سایبری امروزی به عنوان مجرم شناخته میشدند و سپس در زمینه های فناوری جدید و نوظهور مانند رباتیک، واقعیت مجازی، هوش مصنوعی، پرینت سه بعدی و زیست شناسی مصنوعی پیشرفت کردند. در بیشتر موارد، همکاران من در بخش دولتی و اجرای قانون در سراسر جهان از پیشرفت های فنی پیچیده، آگاهی ندارند و تنها راه یادگیری آنها، بهره برداری از طریق سازمانهای تروریستی و جرائم سازماندهی شده است. من به عنوان شخصی که تمام عمر خود را به امنیت و خدمات عمومی اختصاص داده است، شدیداً نگران روند دنیای اطراف خودم هستم.
حجم
۶٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۵۳۳ صفحه
حجم
۶٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۵۳۳ صفحه