کتاب کدنویس یکروزه
خواندن نظراتمعرفی کتاب کدنویس یکروزه
کتاب کدنویس یک روزه تألیف پدرام رحیمی، با ارائهی روشی خارقالعاده شما را در مسیر ساخت برنامههای مختلف به نام خودتان و در کوتاهترین زمان ممکن یاری میکند. ساخت سایت اینترنتی، اپلیکیشن موبایل، دیسکهای مالتی مدیا یا بانکهای اطلاعاتی را بدون دردسر و خواندن کتابهای قطور فرا بگیرید!
اگر به برنامهنویسی علاقهمند یا در آن تازهکار هستید، این مجموعه کمک میکند مسیر کاربردی را طی کرده و یک روزه برنامهسازی مفید شوید. اگر قصد دارید ادمین یک سایت باشید یا حتی یک اپلیکیشن به نام خودتان بسازید این مجموعه برای شماست. در این کتاب با نیازهای مدرن جامعه در مسیر تولید نرم افزار آشنا شده و تولید برنامه را تجربه میکنید.
آموزش گام به گام برنامهنویسی جاوا
جواد وحیدی
حل مسائل پایتون (حل ۶۵۰ برنامه - مرجع کامل)رمضان عباس نژادورزی
کلید شبکهسید محمد موسوی
آموزش الگوریتم و فلوچارت به زبان سادهرمضان عباس نژادورزی
ساختمان داده با پایتونرمضان عباس نژادورزی
ریاضی مقدماتیغلامرضا صفایی صادق
مفاهیم شیگرایی و پیادهسازی آنها با زبانهای #C++ ،C جاوا و پایتونرمضان عباس نژادورزی
آموزش کاربردی و جامع HTML5مسعود قدیمی
آموزش گام به گام بانک اطلاعاتی با پایتونرمضان عباس نژادورزی
آموزش جامع JavaScript & jQueryمسعود قدیمی
مبانی کامپیوتر و برنامه سازی با رویکرد الگوریتم و فلوچارت، پیاده سازی شده با ++Cرمضان عباس نژادورزی
برنامهنویسی پایتون برای کودکان و نوجوانان به زبان سادهعلیرضا اسمعیلی
کنترل فرآیند با S7-1200میثم کریمی
متاورسسلمان باقری
یادداشت هایی از روانشناسیرحیم منشادیان
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
در کانال تلگرامی "کدنویس یکروزه" فیلم ها و جزوه های آموزشی را از اولین پست دنبال کنید. codinginaday
کتاب به شکل کلی نکاتی رو می گفت که اگر یک فرد نیمه حرفه ای یا حتی در شرایطی مبتدی باشید مباحث به گوشتون خورده اما برای افرادی که هیچ چیزی از طراحی اپ و کدنویسی بلد نیستن میتونه شروع
کتاب برای ایجاد انگیزه و شروع عالی بود و آموزش مستقیم نیست معرفی برنامه و سایتها مختلف از نقاط قوت کتاب هست؛ این کتاب را دوست داشته باشید به بستگی دارد که روحیه یادگیری و کنجکاوی داشته باشید
سلام،آقا دمت گرم،کتاب خوبی بود ،منتهی اگر کسی آشنایی جزئی با html css javascript نداشته باشه خوب مسائل رو نمیفهمه،مخصوصا js رو،آموزش جاوا اسکریپت و ریکت رو منتشر کن،فقط یه پیشنهاد؛به جای اینکه ابتدا کد رو بنویسی بعد خط به
کانال تلگرام این کتاب را با همین نام برای دریافت فیلم و نرم افزار دنبال کنید.
بسیارکتاب کاربردی و در سبک خودش بی نظیر از استادی بزرگوار تشکر و درود
ازنظرمن واقعان کتاب خوبی است برای علاقه مندان به کدنویسی
مختصر و مقدماتی
خیلی ساده و روان ممنون از اقای رحیمی بابت زحمتی که کشیده اند این کتاب مناسب کسانی هست که تازه میخان وارد دنیای برنامه نویسی و مفهوم رو کامل و قشنگ متوجه بشن خیلی از دوستان برای این کار گوگل
سلام و درود خدمت نویسنده محترم و دلسوز استفاده کردم واقعا، برای من که همیشه علاقه مند بودم برنامه نویسی رو از جایی شروع کنم ، نقطه بسیار خوبی بود، سررشته کار رو به دست می ده و باقی رو