دانلود رایگان کتاب کاربردهای دولت الکترونیک نگ یئون لی ترجمه گروه ترجمه انتشارات آتی‌نگر

معرفی کتاب کاربردهای دولت الکترونیک

کتاب کاربردهای دولت الکترونیک اثر نگ یئون لی، یکی از کتاب‌های مجموعه فناوری اطلاعات و ارتباطات برای مدیران ارشد دولتی است که در سازمان فناوری اطلاعات ایران به چاپ رسیده است.

این اثر در راستای ارتقای دانش متخصصان حوزه فناوری اطلاعات و همچنین دانش مردم عادی در حوزه فناوری اطلاعات تهیه و تدوین شده است.

سازمان فناوری اطلاعات ایران با توجه به نیاز روزافزون کشور به برقراری و توسعه شبکه‌های رایانه‌ای و ارتباط آنها به یکدیگر و در نهایت اتصال به شبکه های جهانی و با هدف ایجاد زیرساختهای ارتباطی لازم برای تحقق چنین امری و نیز امکان دسترسی به منابع اطلاعاتی، خدماتی، و برنامه‌های کاربردی داخلی و خارجی تحت عنوان امور دیتا از سال ۱۳۷۰ به عنوان یکی از قسمتهای زیرمجموعه وزارت پست و تلگراف و تلفن آغاز به کار کرد.

هم زمان با تغییر نام وزارت پست و تلگراف و تلفن به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال ۱۳۸۲، تغییراتی در سطح شرکت‌های تابعه رخ داد. در این رابطه امور ارتباطات دیتا ضمن تغییر هویت در تابستان ۱۳۸۳به شرکت ارتباطات داده‌ها تغییر نام یافت و در تابستان ۱۳۸۴با توجه به توسعه اهداف وماموریت‌های شرکت، نام آن به شرکت فناوری اطلاعات تغییر نمود.

سازمان فناوری اطلاعات ایران نهادی است دولتی وابسته به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات که با ایجاد و بکارگیری سازوکارهای لازم، حوزه ی فناوری اطلاعات کشور از بخش‌های دولتی، عمومی و خصوصی را از طریق اعمال سیاست‌ها، مقررات، استانداردها و ... برپایه مصاح، منافع و امنیت ملی و عمومی، سازماندهی، هدایت و راهبری و کنترل می‌نماید و به نمایندگی از دولت جمهوری اسلامی ایران منافع و مصالح ملی و سیاست‌های ابلاغی در حوزه فناوری اطلاعات را از طریق نهادها و مجامع بین المللی ذیربط پیگیری می‌نماید.

ماموریت این سازمان عبارت است از هدف گذاری، هدایت، نظارت راهبردی، ساماندهی و توسعه امن، ایمن و پایدارفناوری اطلاعات کشور در راستای تامین منافع، مصالح، امنیت ملی، رفاه عمومی و توسعه همه جانبه و پایدار کشور.

خواندن کتاب کاربردهای دولت الکترونیک را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

متخصصان و علاقه‌مندان به حوزه فناوری اطلاعات مخاطبان این کتاب‌اند.

بخشی از کتاب کاربردهای دولت الکترونیک

دسترسی فزاینده به اطلاعات و دانش از طریق فاوا در خدمت توسعه، می تواند وضع معیشتی افراد فقیر و حاشیه نشین را بهبود بخشد و در ارتقای برابری جنسیتی نیز بسیار مؤثر است. فناوری اطلاعات و ارتباطات می‌تواند به عنوان پل ارتباطی برای اتصال افراد از کشورها و بخش های مختلف (در یک منطقه و حتی فراتر) عمل کرده و ابزاری کارآمد، شفاف و قابل اعتماد و همچنین سکویی را برای ارتباط و همکاری فراهم کند. فناوری اطلاعات و ارتباطات برای ارتباطی که تبادل کارآمد محصولات و خدمات را تسهیل می‌کند، ضروری است. موفقیت‌های زیادی در منطقه آسیا و اقیانوسیه ثبت شده‌اند که به عنوان مثال می‌توان از موارد زیر نام برد: ابتکارات دولت الکترونیکی دسترسی و کیفیت خدمات عمومی را بهبود داده‌اند، تلفن‌های همراه درآمدهای زیادی را از زوایای مختلف ایجاد می‌کنند، فرصت‌های شغلی برای زنان و صدای افراد آسیب پذیر، به واسطه رسانه‌های اجتماعی، بلندتر از گذشته به گوش می‌رسد.

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۲٫۴ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۱۵۰ صفحه

حجم

۲٫۴ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۱۵۰ صفحه

قیمت:
رایگان