نظرات کاربران درباره کتاب سال بلوا
۳٫۸
(۲۰۹)
k.hashemzade
کاش در قسمت بی نهایت میگذاشتید کتابهاشون رو🙁
Salar Moradpour
لطفا بخش بینهایت را برای کتاب باز کنید.
🙏🙏🙏
vafa
«من با چشام دیدم
تو زل تابستون چقدر زمستونه»
[صفا]
مرگ تدریجی... چقدر پایان این داستان، زیبا بود! چقدر "نوش آفرین" بود.:))
و آمیختگیِ افسانه و عشق، خیرهکنندهست.
جنگ هفتاد و دو ملت همه را عذر بنه
چون ندیدند حقیقت ره افسانه زدند... (خواجه حافظ)
چیزی که برام خیلی جالب بود... اینه که چقدر عباس معروفی میتونه دقیق وضعیت زنان رو حس کنه، لمس کنه و به تصویر بکشه. تلخ و حقیقی! و نه تنها در سال بلوا که در سمفونی مردگان و پیکر فرهاد هم همینه. و بعد از درک وضعیت زنان، چقدر شرایط اون دوران رو، دوران تیره رو حقیقی به تصویر میکشه. که این در سمفونی مردگان آشکار تره.:))
[سومین، سال بلوا]
اردیبهشت
چقدر داستانش شبیه احوالات الانمونه💔
کاربر ۵۳۲۹۱۹۸
من بیشنر دوست دارم در مورد قیمت کتابهای اعتراض کنم. کتابهای فیزیکی انقدر گرون شدن که نمیشه خرید. به نسخه الکترونیکی پناه آوردیم. اینم که چنین وضعیتی داره! اته چه خبره ی pdf ۶۰ هزار تومن! نه حق نویسنده میدین نه حق ناشر و ... اینا یک سری کتاب های قدیمی هستن. چرا باید قیمت انقد بالا باشه! الحق که جهان سومی هستیم. کشورهای پیشرفته هزار تا مسیر برای دسترسی رایگان مردمشون به کتاب.های رایگان رو فراهم میکنن. شمام ی pdf رو به قیمت چندین برابر میفروشین!
AS4438
میگن؛ چرا سرانه مطالعه درایران کم هست،اگرنگاهی به قیمتهای نجومی کتابها بیاندازند مشکل سرانه مطالعه هم حل میشه.
AT
جهان سوم البته جایی نیست که کتاب گرونه، اونجاییه که هر نوع هزینهای رو برای خرید کتاب و کسب آگاهی زیاد میدونن، اگر وضع مالیتون نامناسبه راههایی هست که رایگان کتاب بخونین، اما حداقل سعی کنین با خوندن کتابها آگاهتر بشین!
کاربر 4044398
از نت pdf کتاب رو دانلود کن به همین راحتی . هزینه ش هم یه هزارم این مبلغه 😎😎😎
*𝐻𝑒𝒾𝓇𝒶𝓃
(حالا به مرگ نزدیک تر از اتفاق ایستاده ایم.)
چقدر عجیبیم.چقدر باید این روز ها بعضی چیز ها هم خوانده شوند و هم نه. حوصله ی هیچ چیز و هیچ کس را ندارم؛ این یعنی رمقی برای زیستن ندارم. نه زیستن ارزشی دارد و نه نزیستن؛این همان چیزی ست که حداقل حالا باید حالی مان شده باشد. سال بلوا خیلی شبیه است به سال بلوای ما،البته ما صد ها قدم از آن سال بلوا بیشتر خوانده ایم و دیده ایم و شنیده ایم و نفهمیده ایم. نمی دانم این روزگار تا کجا عرض می یابد.نمی دانم آن موقع خاک استخوان هام تا کجای جهان رفته است ،وقتی جایی ، در گذری ، در حاشیه ی خیابانی خسته شود ، بایستد ، خودش را به سکون و سکوت تطهیر کند . فقط می دانم ای کاش هیچ کداممان نبودیم ، نه آدم بود و نه حوا.(انگار درد حوا دارد روی شانه هایم مدام سنگین می شود)
من بیشتر در سمفونی مردگان زیستم تا سال بلوا ، اما این را هم دوست دارم.این روز ها را نه می شود دوست داشت و نه می شود دلخوشی درشان پیدا کرد، اما سال بلوا را چکیده ی از زاویه ی بالای سرمان دیدم که احساس نفیر را زنده می کرد.مطمئنا حرف های درستی برای گفتن داشت.و ماجراهایی پیچیده در هم ، قلم عباس معروفی و آگاهی.
اما شخصیت هایی هم بودند که نتوانستم روابط بینشان را دوست داشته باشم.عشقی که اینجا بود ، آن والایی و معصومیت و درستی و معنا را نداشت در ابتدا و اواسط. اصلا عشق نبود ، همه اش چیز های دیگری بود که به کلیتش می گویم فریب.( انگار در همین هم حرفی بود برای فهمیدن محبت و عشق حقیقی که به سستی آنچه برداشت کرده اند نیست). اما انتهاش متفاوت بود.یک جلوه ی پریشانی و فرورفتن سیل در زمین داشت.انتهاش همه چیز تمام شده بود و همین آرامم کرد : همه چیز تمام شده بود.
و یک نکته ، امسال یعنی همین چند ماه پیش این کتاب را به صورت فیزیکی تقریباً پنجاه تومان گرفتم . یک کتاب در ابعاد کوچک تر . حتی اگر قیمتش برای قبل بوده و از این بهانه ها ، مرا سخت نسبت به خیلی چیز ها مردد کرد! این قیمتی که برای الکترونیکی این کتاب در نظر گرفته اند ابدا و مطلقا و با هیچ دلیلی نه معقول است و نه منطقی.دیگر دارد شور از مزه در می رود.بریده های برخی ثبت،برخی حذف،قیمت ها سر به فلک گذاشته.برای امروز کافی نیست این هر دم بری رسیدن ها؟
*𝐻𝑒𝒾𝓇𝒶𝓃
خیلی ممنونم از لطف دلنشینتون🌱
کاربر ۱۹۸۵۳۲۴
شما خودتون نویسنده اید ماشاالله 🥰
چقدر جملاتتون و لحنتون بدل می شینه 😍
جاانا سخن از زبان ما می گویی👏
*𝐻𝑒𝒾𝓇𝒶𝓃
از لطفتون ممنونم الهام عزیز 🌸
Rahmani
سلام لطفا تو قسمت بی نهایت هم بذارین. تشکر
nunuei
یکی از قشنگترین رمانهای ایرانی با ادبیاتی وزین از یه نویسنده استخوان دار. بی نهایت ستاره برای عباس معروفی✨
حسین میری
سال بلوا یک شاهکار از عباس معروفی است. داستانی که به تفکرات سنتی و جامعهٔ مردسالار انتقاد دارد و روایتی از ظلم به زنان دارد. داستان در سالهای جنگ جهانی و اوج خونخواری هیتلر اتفاق میافتد و در لابلای روایتها گریزی به تفکرات نازیسم و البته خشونتهای روسها و درماندگی مردم ایران در هجوم بیگانگان زده میشود. داستان از قربانی شدن زنان حتی در شرایط بلوای سیاسی اجتماعی روایت میکند و معروفی سعی دارد تا با پیوند زدن جملهها به یک افسانه و استفاده از ضربالمثلها داستان را برای مخاطب سادهتر کند. در رمان سال بلوا جامعهٔ فرورفته در زور، قدرت و حاکمیت دیکتاتوری نمایش داده میشود که حتی افراد تحصیلکرده نیز در آن دچار گمراهی و اشتباه میشوند.
maryam ghaziani
اگه میخواین یه شاهکار بخونید که نه اونقدر سخت و سخیف باشه که نفهمیدش و نه اونقدر ساده که به روز نرسیده فراموشش کنید، اگه میخواین هم یه عاشقانه ناب بخونید و هم ایرانی، پیشنهاد من به شما این کتابه.
هرچقدر بنویسم قطعا نمی تونم احساسمو به خوبی بیان کنم اما حسی که موقع خوندن این کتاب داشتم باعث میشه هیچوقت فراموشش نکنم!
حالا درمورد کتاب باید بگم عباس معروفی یه شیوه روایت منحصر به فرد داره. مثل یه پازل اول یه دورنما بهت نشون میده و بعد یواش یواش اون پازلو بدون هیچ ترتیب خاصی کنارهم میچینه تا تصویر نهایی رو بهت بده. وقتی شروع به خوندن می کنید چندتا خط داستانی متفاوت می بینید که انگار مجزا هستن اما همشون یک داستانه!
و انگار مارو دچار دژاوو میکنه طوریکه همش میگید نکنه اشنباها این قسمت تکرار شده؟ اما ادامه می دید و می فهمید با جزئیات بیشتر همون رو تکمیل کرده و این یه حالت معماگونه به داستان میده که جذابش میکنه. یعنی از یه الگو داستانی که به نظر ساده میاد، با نوع نگارش خاصش یه شاهکار میسازه. مسئله دیگه پیوند افسانه با واقعیته که به نظر من زیبایی رو دوچندان کرده
همچنین این کتاب از لحاظ ادبی هم به شدت ارزشمنده، چون به خوبی تونسته یک مقطع تاریخی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی ای از ایران رو به نمایش بذاره.
به نظرم این کتاب جزء ماندگارتررررین آثار ایرانی و حتی جهانیه! با تک تک سلولام ازش لذت بردم
روژینا
خیلی خوب بود♥️♥️♥️😢😢😢موقع خوندن داستان فکر کردم باید نوشا رو بذاریم جلو محبوبه بامداد خمار ببینیم کی برنده میشه😂
یلدا روشن
دقیقا منم به همین فکر میکردم.
رعنا.ش
نویسنده از یه راوی مشخص استفاده نکرده برای همین تمرکز بالایی برای وصل کردن بخش های مختلف کتاب میخواد.همچنین که زمان ها هم مشخص نیست در روایت نویسنده و باید متوجه بشی که این قسمت دارد از زبان کدام شخصیت کتاب و در چه زمانی گفته میشه.
M.TORABI
پیام حاوی اسپویله❌⛔️
این کتابو خوندم و اولش که اصلا گیج میزدم، پیچیده است نثرش و این فکر کنم برگرده به ذهن نویسنده ک یه سیر زمانی مرتب رو توضیح نمیده تا داستان باهم بره جلو
کتاب تاریخ نداره ک بگ مثلا گذشته این اتفاق افتاده بلکه اینجوریه ک تو ی پاراگراف چندین بار فیدبک به گذشته داره که خب اولش ارتباط باهاش سخت بود حتی فکر میکردم معصوم زن باشه ولی مرد بود😂
دختره به شدت رو اعصاب بود، فکر کن تو خاستگاری داری و میخان شوهرت بدن و توام عاشق کسی دیگه ای ولی میای با بی توجهی بهشون مثلا میگی نمیخام اینو و اینجوری باعث شد ک مراسمم برپا بشه و اون بلاها سرش بیاد
دختره عاشق نبود چون اگ عاشق بود به خودش نمیرسید ک بره پیشواز دکتر
کتاب پر خفقان، پر سرکوب شدن، پر حس تلخیه ک خب زیاد به مذاق من خوش نیومد
این کتابو خوندم و امتیازم بهش ۳.۹ از ۵ هست
کاربر ۴۲۷۷۲۴۹
میخان غلطه میخوان درسته
کاربر 7238691
سبک کتاب مورد پسند من نبود. پراکنده و نامشخص نوشته شده و موضوع اصلی هم کاملا تکراری است هرچند که توصیفات و موضوعات جانبی هنرمندانه بودن. سمفونی مردگان به مراتب بهتر از سال بلوا بود.
نقطه ته خط
تلخ اما ماندگار در ذهن خواننده
کتاب باز
تلخ جذاب و قابل تأمل هرچند که این داستان در این سرزمین داستان غریب و ناآشنایی نیست ولی سبک و نوع بیان روایت بسیار خاص و دلنشینش کرده
م.ر
بارها و بارها گوش دادم و اشک ریختم و لذت بردم و بازهم تکراری نشد…مگه داریم از این کتاب رمان صوتی زیباتر و شنیدنی تر… روحت شاد عباس معروفی سنگسری فرهیخته با اون قلم زیبا و دلنشین
ChyaRhnvrd
از لحظه به لحظه خوندنش لذت بردم🤍
درّین
لحظه
Mahtab
کتاب بسیار زیبایی بود. با بهرهگیری از تکنیک سیال ذهن نوشته شده و هم از بعد فردی و عاطفی هم از بعد اجتماعی تاریخی پرداخت زیبا و قابل تاملی داره.
razie
همیشه به خودم میگم دیگه رمان ایرانی نمیخونم ولی نمیدونم چی شد که تصمیم گرفتم رمان سال بلوا را بخونم که باز هم طیق معمول پشیمان شدم .
یه رمان بی سر و ته که همه وقایع درهم روایت می شود و زمان و مکان مشخص نیست قبل ازاینکه یک رمان باشه بیشتر باز خوانی یک ذهن آشفته و در گیراست
R.Khabazian
🔴 توجه: این رمان، باتوجه
به اینکه بعضی مسائل رو بیان کرده
مناسب بزرگسالان هست
و به نوجوانان توصیه نمیشه
.
برای من، پررنگ ترین ویژگی این کتاب
جنبه های تاریخی ش بود. به تصویر کشیدنِ
وضعیت جامعه زمان پهلوی که به خاطر
عوامل داخلی و خارجی دچار پریشان حالی شده بود
و جناب معروفی، این آشفتگی و پریشانی رو
به خوبیِ هر چه تمام تر به تصویر کشیده بودند.
نمادین بودن اسامی و شخصیتها
و اجزای داستان، توجه نویسنده به
زن و معضلهایی که در جامعه داشته،
سیال بودن نگارش و روایت داستان
در عین انسجامی که در دلِ ماجرا وجود داره،
بیکفایتی مسئولان و دخالت اجنبی در
سرنوشت مردم کشور و کشاندن جنگ جهانی
دوم به ایران؛ کمک میکرد
تا آشفتگی و جامعه اون زمان،
بهتر به تصویر کشیده بشه.
.
در کل اگه میخوایید یک عاشقانه_تاریخی
زیبا و نسبتا واقع گرایانه بخونید
و یه تصویر جامع از وضع اون زمان
داشته باشید، توصیه میکنم این کتاب
رو بخونید (البته اگه نوجوان نیستید)
حجم
۲۳۵٫۳ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۲
تعداد صفحهها
۳۴۲ صفحه
حجم
۲۳۵٫۳ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۲
تعداد صفحهها
۳۴۲ صفحه
قیمت:
۹۵,۰۰۰
۵۷,۰۰۰۴۰%
تومان