معرفی و دانلود کتاب روباه بدجنس pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات فرشته

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب روباه بدجنس

کتاب روباه بدجنس نوشته علی محمدپور داستانی آموزنده برای کودکان است که در انتشارات فرشته به چاپ رسیده است.

درباره کتاب روباه بدجنس

روباه که خیلی گرسنه بود پای درخت انگور رفت. سعی کرد انگورها را بردارد و مزه کند اما دستش به انگورها نرسید. با خودش گفت: «یعنی انگورها رسیده هستند؟ حتما رسیده هستند. از رنگ انگورها معلوم است شیرین و خوشمزه هستند؛ اما حیف دستم به اینها نمیرسد.»

روباه روز بعد باز هم پای درخت انگور نشت و منتظر ماند. او می‌دانست اگر انگورها بیشتر رسیده شوند سنگین می‌شوند و پایین می‌افتند و آنوقت می‌تواند آنها را بخورد. روباه هر روز دست روی شکمش می‌کشید و می‌گفت: «اینها انگورهای خودم هستند. نمی‌گذارم هیچکس از این انگورها بخورد.»....

خواندن کتاب روباه بدجنس را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودکان علاقه‌مند به داستان مخاطبان این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب روباه بدجنس و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابروباه بدجنس
موضوعداستان کودک و نوجوانان