معرفی و دانلود کتاب شهر موش ها pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات فرشته

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب شهر موش ها

کتاب شهر موش ها نوشته مونی لیم است. کتاب شهر موش ها را انتشارات فرشته با تصاویر رنگی و جذاب و با ترجمه مهدی رضایی برای کودکان منتشر کرده است. داستان به کودکان کمک می‌کند جهان را بهتر درک کنند و تخیل و هوششان تقویت شود.

درباره کتاب شهر موش ها

مدتها پیش، شهر کوچکی به نام هملین وجود داشت. مردم هملین خیلی مهربان بودند و با شادی در کنار هم زندگی می‌کردند. یک روز گروه بزرگی از موش‌های صحرایی به شهر هملین آمدند تا در آنجا زندگی کنند. موش‌ها به همه جا می‌رفتند و مواد غذایی مردم شهر را می‌خوردند.  موش‌ها تمام محصولات را خراب کردند و هر مواد غذایی را که می‌توانستند پیدا کنند، می‌خوردند. کم‌کم مردم شهر نگران شدند. آنها باید قبل از اینکه موش‌ها شهر را خراب می‌کردند از شر  آن‌ها خلاص می‌شدند. اما چاره چه بود؟

خواندن کتاب شهر موش ها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم.

این کتاب را به تمام کودکان علاقه‌مند به داستان پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب شهر موش ها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابشهر موش ها
موضوعداستان کودک و نوجوانان