معرفی و دانلود کتاب شنل قرمزی pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات فرشته

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب شنل قرمزی

شنل قرمزی نوشته مونی لیم داستانی برای کودکان است که با ترجمه زهرا محمدپور در انتشارات فرشته به چاپ رسیده است. این کتاب داستان مشهور شنل قرمزی را برای کودکان روایت می‌کند.

درباره کتاب شنل قرمزی

روزی روزگاری، دختر کوچولویی به نام شنل قرمزی با مادرش در کنار جنگل زندگی می‌کرد. مادربزرگش برای روز تولد او، یک شنل قرمز کلاه‌دار به او هدیه داده بود. از آن روز به بعد، همه این دختر را شنل قرمزی صدا می‌زدند.

یک روز، مادربزرگ شنل قرمزی بیمار شد. شنل قرمزی کوچولو می‌خواست برود و مادربزرگش را ببیند، ولی خانه مادربزرگ شنل قرمزی در طرف دیگر جنگل بود و شنل قرمزی باید از راه پر خطر و درازی در وسط جنگل می‌گذشت. مادر شنل قرمزی مقداری کیک پخت. شنل قرمزی کیک‌ها را توی سبدش گذاشت تا برای مادربزرگش ببرد. مادرش به او یادآوری کرد و گفت: وقتی از وسط جنگل رد میشوی، با هیچ غریب‌های صحبت نکن.

شنل قرمزی کوچولو به راه افتاد و به وسط جنگل رسید. ناگهان گرگ گرسنه‌ای جلوی شنل قرمزی را گرفت و از او پرسید: دختر کوچولو کجا می‌روی؟

شنل قرمزی جواب داد: می‌روم مادربزرگم را ببینم. مادربزرگم بیمار شده. گرگ به یک نقشه شیطانی فکر کرد....

خواندن کتاب شنل قرمزی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودکان علاقه‌مند به داستان مخاطبان این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب شنل قرمزی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:شنل قرمزی

۱۴۰۰/۰۳/۰۲

عالیه حتما دانلود کنید 👌👌

شهرزاد بانو
۱۴۰۰/۰۴/۲۱

بامزه و کودکانه ، شایدم بخاطر اینکه توی کودکی زیاد شنیدیم داستانشو ، یکم تکراری . اما پیشنهاد میکنم واسه بچه های ۳ ،۶ ساله خونده بشه😍 من برای کوچولو ها خوندم خیلی خوشش اومد و گفت خیلی خوبه

۱۴۰۰/۰۳/۱۴

۱۴۰۰/۰۴/۱۷

یاد مادر بزرگم افتادم عالیییییییی

MMahdiGhafuri
۱۴۰۱/۰۱/۲۸

#۱۴۰ داستان معروف و خاطره‌انگیزی که بیشترمان از کودکی شنیده‌ایم. با دیدنش در بین کتاب‌های طاقچه خوشحال شدم و دوباره خواندمش. تنها نتیجه اخلاقی آن هم حرف نزدن با غریبه‌هاست. البته داستان باگ‌های زیادی دارد؛ مثل این که چرا گرگ...بیشتر

Dayana
۱۴۰۰/۰۵/۱۹

یادش بخیر 😍😍😍من کلی خاطره با این داستان دارم. وقتی بچه بودم خیلی دوسش داشتم و هنوز هم به نظرم دوست داشتنیه و برای بچه های فامیل تعریفش میکنم

آوا

عالی توصیه میکنم نصب کنید🍭💕

Arnika Nazari
مطمئن نیستم.
۱۴۰۰/۰۳/۰۹

کتاب خوبی بود ولی خب مادربزرگ در شکم گرگ بود و حتما باید اتفاقی برای مادربزرگ می افتاد چون در شکم بود. شکم گرگ بزرگ نشده بود و انگار مادربزرگ داخل شکم گرگ نبود.🌼🌼🌼🌼🌼

قاتل کتاب
۱۴۰۰/۱۱/۱۸

خیلی کتاب خوبیه هم فیلمشو دیدم هم کتابسو دارم هم از اینجا خواندم توصیه میکنم بخوانید عالیه 🤩🤩🌹🌹

۱۴۰۰/۱۱/۱۱

ممنونم از طاقچه عالی بود 💚 و من قبلا شنل قرمزی رو خواندم خیلی خوب است 💖