کتاب کلیدی بر شهرهای پایدار گوندولین هال‌اسمیت + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب کلیدی بر شهرهای پایدار

کتاب کلیدی بر شهرهای پایدار

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب کلیدی بر شهرهای پایدار

گوندولین هال‌اسمیت، متخصص شهرسازی و بنیادگذار سازمان «آغازگران جامعه جهانی» GCI است. در بخشی از مقدمه کتاب می‌خوانیم: «همواره از مدیران شهری خواسته می‌شود با استفاده از کمترین منابع کارهای متعددی در شهر انجام دهند. به عبارت دیگر دولت‌ها مسئولیت‌هایی را به شهرهای کوچک و بزرگ واگذار می‌کنند، اما بودجه متناسب با این مسئولیت‌ها برای آن‌ها در نظر نمی‌گیرند. از طرفی نبود تعادل میان نیازها و ظرفیت‌ها، برای ارائه خدمات در جوامع شهری، سبب تشدید نابرابری‌ها و افزایش نیازهای اساسی انسانی و کمبود زیرساخت‌های عمومی‌ می‌شود؛ اگرچه همواره می‌توان با طرحی ابتکاری، چشم‌اندازی برنامه‌ریزی‌شده، مخاطره‌پذیری در آزمایش روش‌های جدید و شکستن ساختارهای قدیمی اقداماتی انجام داد. مثلاً شهردار یکی از شهرهای کلمبیا از محل بودجه پروژه ساخت یک بزرگراه چندطبقه برای ساخت پیاده‌رو، کتابخانه و مراکز بهداشتی در سکونتگاه‌های غیررسمی سرمایه‌گذاری کرد. از این طریق برای افراد نیازمند شهر فرصت‌های شغلی ایجاد شد و سطح کیفی زندگی آن‌ها به طور پایدار ارتقا یافت. متأسفانه مؤسسات دولتی اغلب آخرین سازمان‌هایی هستند که به راهبردهای ابتکاری در مدیریت و خدمات‌رسانی دست می‌یابند. زیرا مدیران دولتی بیش از صاحبان شرکت‌های خصوصی تحت نظارت و بررسی هستند و اشتباهات آن‌ها به قیمت از دست دادن موقعیت شغلی‌شان تمام می‌شود. در نتیجه ادارات شهری صرفاً درگیر حل مشکلات کوتاه‌مدت و ارائه راه‌حل‌های موقتی و سریع می‌شوند. افرادی که مدتی طولانی در یک اداره کار می‌کنند درمی‌یابند مشکل امروز در حقیقت راه‌حل مشکل دیروز بوده است و ابزارها و منابع لازم و کافی برای مواجهه با آن مشکل وجود ندارد».
آنک کتاب در هیات یکی از شخصیت های خویش
مردان مریخی، زنان ونوسی
جان گری
۱۰۱ نکته‌ی مهم برای زیبایی و تناسب اندام
باب باستین
به سرعت رو به جلو (میکروبوک)
ملانی ورویر
زیست پذیری گیاهان در بیابان
مسعود عشقی زاده
مثل یک زن رفتار کن، مثل یک مرد فکر کن (خلاصه کتاب)
استیو هاروی
مجموعه مقالات همایش بین المللی امام سجاد (ع)؛ جلد اول
دبیرخانه کمیته علمی همایش بین المللی امام سجاد (ع)