معرفی و دانلود کتاب تشریح مسائل حساب دیفرانسیل و انتگرال توماس؛ جلد دوم pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب تشریح مسائل حساب دیفرانسیل و انتگرال توماس؛ جلد دومsubscriptionAvailable

کتاب تشریح مسائل حساب دیفرانسیل و انتگرال توماس؛ جلد دوم

۳.۷(از ۳ امتیاز)
جرج توماس، علیرضا روان، مرضیه تنها... بیشتر

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب تشریح مسائل حساب دیفرانسیل و انتگرال توماس؛ جلد دوم

تشریح مسائل حساب دیفرانسیل و انتگرال توماس؛ جلد دوم نوشته جرج توماس است که در انتشارات آوند اندیشه به چاپ رسیده است.

کتاب حاضر ترجمه‌ای است از دوازدهمین ویرایش کتاب مشهور و فراگیر حساب دیفرانسیل و انتگرال جرج توماس که در سال ۲۰۱۰ توسط انتشارات پیرسون به چاپ رسیده است. رویکرد مفهومی- کاربردی، شکل‌های گویا و خلاق، مثال‌های سنجیده و توضیحات دقیق و راه‌گشا باعث شده‌اند که این کتاب در آموزش ریاضیات عمومی به ویژه برای دانشجویان علوم پایه و مهندسی کتابی شناخته شده و معتبر باشد. آنچه کتاب توماس را برجسته می‌سازد، قدمت و عین حال روزآمدی آن است.

این کتاب به دلیل تعاملی موثر با مخاطبانش و حضوری فراگیر در عرصه آموزش ریاضی متناسب با نیازهای آموزش حساب دیفرانسیل و انتگرال دائما به روز شده و تکامل یافته است و از این رو تجربه‌های آموزشی فراوانی را در خود انباشته است که حاصل بیش از نیم قرن حضور جهانی آن در عرصه آموزش ریاضی است.

گروه ترجمه و ویراستاری آوند اندیشه با گزینشی سخت‌گیرانه و با تاکید بر صحت علمی و بیان ساده و دقیق در ترجمه، شکل گرفته است و نظارتی دقیق بر همه مراحل تولید کتاب از ترجمه و ویرایش علمی گرفته تا صفحه‌آرایی برقرار بوده است. در این راه ترجمه و ویرایش‌های پیشین توماس و نیز دیگر منابع حساب دیفرانسیل و انتگرال مد نظر قرار گرفته است و تلاش شده که زبان این ترجمه دقیق، ساده و گویا باشد.

تصاویر رنگی نیز از دیگر ویژگی‌های برجسته کتاب است. این تصاویر با کیفیت بالا استخراج و پردازش شده‌اند.

خواندن کتاب تشریح مسائل حساب دیفرانسیل و انتگرال توماس؛ جلد دوم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

دانشجویان ریاضیات، علوم پایه و مهندسی مخاطبان این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تشریح مسائل حساب دیفرانسیل و انتگرال توماس؛ جلد دوم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:تشریح مسائل حساب دیفرانسیل و انتگرال توماس؛ جلد دوم
عنوان انگلیسی:Instructor's solutions manual, single variable [to accompany] Thomas' calculus
موضوع:ریاضیات
قیمت کتاب:۱۵۰۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه تشریح مسائل حساب دیفرانسیل و انتگرال توماس

مطمئن نیستم.
۱۴۰۳/۰۱/۳۱

با سلام و خسته نباشید متاسفانه پس از خواندن محتوای کتاب متوجه شدم که کتاب خریداری شده، کتاب مورد نیاز من نبوده؛ الان میخواهم پولم رو پس بگیرم باید چیکار کنم؟ باتشکر

فی فی
مطمئن نیستم.