کتاب شیر و الاغ نادان؛ فداکاری دزد
معرفی کتاب شیر و الاغ نادان؛ فداکاری دزد
کتاب شیر و الاغ نادان؛ فداکاری دزد نوشته سحر رمضانی است. این کتاب دو داستان جذاب را با تصاویری زیبا برای کودکان روایت میکند و به آنها کمک میکند هم سرگرم شوند و هم آموزش ببینند.
درباره کتاب شیر و الاغ نادان؛ فداکاری دزد
مدتها پیش، شیر پیری درجنگلی زندگی میکرد. او خیلی ضعیف شده بود و دیگر توان شکار نداشت. او فکر کرد، من باید برای شکار و به دست آوردن غذایم فکری کنم وگرنه از گرسنگی میمیرم.
شیر فکر کرد و شغال را صدا زد و به داخل لانهاش برد. شیر به شغال گفت: تو داناترین حیوان در قلمرو من هستی. میخواهم تو از امروز به بعد کارهای من را انجام دهی. و اگر بتوانی چند حیوان را فریب دهی تا به این جا بیایند، من آنها را میکشم و هر دوی ما میتوانیم غذای خوشمزهای بخوریم.
شغال از حرفهای شیر خیلی خوش حال شد و گفت: من تمام تلاشم را برای خدمت به شما میکنم، عالیجناب.
اما نقشه شغال برای شکار چه بود؟
خواندن کتاب شیر و الاغ نادان؛ فداکاری دزد را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کودکان علاقهمند به قصه پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب شیر و الاغ نادان؛ فداکاری دزد و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | شیر و الاغ نادان؛ فداکاری دزد |
| شابک: | ۹۷۸-۶۰۰-۷۲۸۸-۹۹-۳ |
| تعداد صفحهها: | ۱۶ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۱۰۰۰۰ تومان |
| برچسب: | مجموعه بهترین داستانهای اخلاقی جهان برای کودکان |

این کتاب باحال بود ولی برای ۸ سال به بالا بهتر بود من ۹ سال دارم برای من جذاب بود🖕👆💙
باید حذف بشه. ممنون
پیام های اخلاقی خوب بودند ولی داستانشان نه. واقعا برای بچه ها مناسب نیست.