کتاب این کتاب عکس ندارد!
معرفی کتاب این کتاب عکس ندارد!
این کتاب عکس ندارد! نوشته بی. جی. نواک یک کتاب متفاوت و خلاقانه برای سرگرم کردن کودکان است.
درباره کتاب این کتاب عکس ندارد!
بی. جی. نواک در این کتاب قرار است بزرگترها را سر کار بگذارد و بچهها را بخنداند جوری که صدای قهقهشان بلند شود. میگویید چطور؟ با کلمات و صداها.
نواک در این کتاب تحسین شده که ۳ جایزه کتاب کودک گرفته، کوشیده است از کتابهای معمول کودک که با عکس و تصویر ارتباط برقرار میکنند دور شود و این ارتباط را با کلمات، صداها، فونتها و رنگها در نگارش، با کودک برقرار کند و البته خواننده هم بخش مهمی از این کتاب است که با چگونگی خواندش باعث سرگرمی و لذت کودکان میشود.
بهتر است این کتاب عکس ندارد! را در جمع کودکان بخواید تا از شنیدن صدای خندهشان، شما هم لدت ببرید و شاد شوید.
خواندن کتاب این کتاب عکس ندارد! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
بهتر است این کتاب را والدین برای کودکانشان بخوانند.
با اینکه چرت و پرت میگفت، جالب بود. در کل برای کودکان بود و اگه یه بزرگتر بخواد برای بچهها این کتاب رو بخونه، کلی صداهای عجیب و غریب در میاره😂😂
خیلی باحال و متفاوت بود😂✔️
خیلی کتاب بامزه ای بود مخصوصا من از کلمه قازمگول خوشم اومد😅😅😅😅😅👌🏻
کتاب خوبی بود برای سنین زیر نوجوان .... البته نوجوونای عزیزم میتونن بخونن اما شاید براشون جذاب نباشه . کوتاه بودش و خیلیا با کتابای کوتاه کیف میکنن✔ پر از حرفای چرت و پرت بودششش..✖(از نظر یک نوجوون) که اما برای بچه ها جذابه✔😐 و
خیلی تاثیر گذار بود واقعا
کتاب خاصی بود😂🐣
چی شد؟ ۰-۰ من دوست نداشتم و طبیعیه.. ولی برای خواهر کوچیکم خوندم طبق قانون کتاب،همونطوری،و میشه گفت دوست داشت و یکم خندید.[کتاب کوتاهی بود تقریبا 5دقیقه خوندنش طول میکشه]،فکر کنم یکم دوست داشته باشن بچه های کوچیک . ✩◌✩
😐😐😐😐🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
با اینکه مطلب خاصی نداره ولی جذابه و خنده دار