معرفی و دانلود کتاب جان من این دفتر خاطرات را باز نکن! pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب جان من این دفتر خاطرات را باز نکن!subscriptionAvailable

کتاب جان من این دفتر خاطرات را باز نکن!

۴.۲(از ۴۵ امتیاز)
اندی لی، رضی هیرمندی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب جان من این دفتر خاطرات را باز نکن!

کتاب جان من این دفتر خاطرات را باز نکن! نوشته اندی لی و ترجمه رضی هیرمندی است. کتاب جان من این دفتر خاطرات را باز نکن! را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیت‌ترین کتاب‌ها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.

درباره کتاب جان من این دفتر خاطرات را باز نکن!

مجموعه‌ جان من این کتاب را باز نکن، مجموعه از کتاب‌های تصویری خیلی بامزه برای بچه‌های خردسال است که حس کنجکاوی و کشف حقیقت را در آنها برمی انگیزد و تقویت می‌کند. این اثر درواقع یک دفتر خاطرات است که بعضی جاهای ان خالی شده اند تا کودک خاطرات خودش را به آن صفحات اضافه کند. نویسنده با این ترفند از کودکان درباره خودشان، زندگی، رویدادهای مهم و حقایق ارزشمند زندگی‌شان سوال کرده است تا آنها را به فکر کردن درباره زندگی و ارزش‌هایشان وادارد.

خواندن کتاب جان من این دفتر خاطرات را باز نکن! را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خردسالان مخاطبان این کتاب‌اند

درباره اندی لی

اندرو توماس لی در استرالیا به دنیا آمده است. او یک نویسنده کودکان و کمدین است و موسیقی هم کار می‌کند و در کنار این‌ها، کار دوبله کمدی هم انجام می دهد. او فرزند کوچک خانواده‌اش است و یک خواهر به اسم الکس مایلز دارد که او هم کمدی کار می‌کند. او در کودکی عضو جنبش پیشاهنگی مدرسه‌اش بود و پس از ان در دانشگاه ملبورن بازرگانی خواند. او با هامیش بلیک در کارهای کمدی اش همکاری می کند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب جان من این دفتر خاطرات را باز نکن! و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:جان من این دفتر خاطرات را باز نکن!
موضوع:داستان کودک و نوجوانان
تعداد صفحه‌ها:۶۴ صفحه
قیمت کتاب:۲۲۵۰۰۰ تومان

آلیس در سرزمین نجایب
۱۳۹۹/۱۲/۳۰

اول از همه: این یه کتاب داستان نیست. کتاب دفتر خاطراته که برای بچه های ۱۰ تا ۱۳ ساله میتونه خیلی جذاب باشه. قسمت‌های جدا و سوالات بامزه‌ای داره و تقریبا شبیه بولت ژورنال می‌مونه. تم بچگونه‌ش باعث میشه بچه‌ها به...بیشتر

𝒌𝒆𝒓𝒎 𝒌𝒆𝒕𝒂𝒃📚🕊️
۱۴۰۰/۰۱/۰۴

متفاوت و جالب🦄❤️

MMahdiGhafuri
۱۴۰۱/۰۱/۲۲

#۱۰۰ پس از خواندن سه جلد از مجموعه "جان من این کتاب را باز نکن!"، به این دفترچه خاطرات رسیدم که البته تهیه نسخه چاپی‌اش بهتر است. ایده‌ی این دفترچه خلاقانه بود و به نظرم این که کودکان را تشویق...بیشتر

𝓲𝓵𝓲𝔂𝓪📚📖
۱۴۰۱/۱۱/۲۴

این کتاب رو باید نسخه چاپی رو بگیرید و برای بچه های ۹تا۱۳ سال مناسب هستش تا خاطرات خودشون رو توی این کتاب بزارن و عــالیه👌🏻🤩

HANIEH !! :) !!
مطمئن نیستم.
۱۴۰۳/۰۷/۲۴

می توانم یک سوال بپرسم ؟ آیا همچنین کتابی ، الکترونیکی‌ش به دردی می خوره ؟🤦 برای خرید و برای بچه های ۵ تا ۹ ساله ، همچین چیزی باحاله ولی نه الکترونیکی‌ش 🙄

𝓑𝓸𝓸𝓴

L.B
۱۴۰۱/۰۶/۲۴

باحال بود قفل هم داشت البته جلد چاپیش🌹☺️

۱۴۰۱/۰۱/۱۰

این دفتر خاطرات خیلی خوبه و متفاوته اما اگر نسخه چاپی نباشه و نشه مشخصات خودت رو توش بنویسی بدرد نمیخوره ولی نسخه چاپیش رو بخرید عالیههه

🍷bad girl
۱۴۰۰/۱۰/۲۷