کتاب بروس لی چه کسی بود؟
معرفی کتاب بروس لی چه کسی بود؟
کتاب بروس لی چه کسی بود؟ نوشته جیم جیگلیوتی و ترجمه ابوالفضل طاهریان ریزی از مجموعه کتابهای به سوی موفقیت است. این کتاب نوجوانان را با زندگی یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین استادان هنرهای رزمی جهان و بازیگر مشهور فیلمهای اکشن آشنا میکند.
درباره کتاب بروس لی چه کسی بود
بروس لی در محله چینیهای سانفرانسیسکوی، کالیفرنیا متولد شد. نام اصلی وی جون فن بود. رسم چینی این است که "نام خانوادگی " را اول قرار دهند، بنابراین نام کامل وی لی جون فن بود. بروس در تاریخ ۲۷ نوامبر ۱۹۴۰، در سال تقویم چینی سال اژدها به دنیا آمد. تقویم چینی نیز ساعتی که وی متولد شده را ساعت اژدها (بین ساعت ۶ صبح تا ۸: ۰۰ صبح) میداند؛ بنابراین گاهی اوقات بروس "اژدها " یا در جوانی "اژدهای کوچک " نامیده میشد. اژدها نمادی مهم در فرهنگ چین است. این یک موجود مقدس است که قدرت و خوششانسی به ارمغان میآورد.
پدر بروس لی هوی چوئن نام داشت. او هنرمند شناخته شدهای در یک اپرای مسافرتی چینی بود که هنگام تولد پسرش در کالیفرنیا بود. او همچنین در بسیاری از فیلمهای چینی ظاهر شده بود. شغل پدر باعث شد که بروس از همان سنین نوجوانی به سمت هنرهای نمایشی برود و خیلی زود خودش به عنوان هنرپیشه در فیلمها ظاهر شود....
جیم جیگلیوتی در این کتاب جذاب داستان زندگی بروس لی را با زبانی روان برای نوجوانان و جوانان روایت کرده است.
کتاب بروس لی چه کسی بود؟ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب بروس لی چه کسی بود؟ یک زندگینامه جذاب و تاثیرگذار برای تمام نوجوانانی است که به مطالعه کتابهای زندگینامهای علاقه دارند.
بخشی از کتاب بروس لی چه کسی بود؟
توانایی بروس در انجام ورزشهای رزمی در سال ۱۹۷۰ تقلیل یافت. یک روز صبح او داشت وزنه میزد که از ناحیه پشت احساس درد کرد، هر روز درد بیشتر میشد؛ و به زودی، درد غیر قابل تحمل بود. او به ملاقات دکتر رفت. دکتر به بروس گفت که به طور دائمی به عصب پشت خود آسیبزده است. او گفت که عمر ورزش حرفهای در ورزش کونگفو برای بروس تمام شده است. بروس تا سه ماه آینده در رختخواب بود. به مدت سه ماه پس از آن، او هنوز نمیتوانست هیچ ورزش رزمی انجام دهد. شش ماه آتی بدون ورزشهای رزمی طی شد. بعدها گفت: "در مسیر هر دستاورد بزرگ، همیشه موانعی وجود دارد اما واکنشی که درمقابل چنین موانعی نشان میدهیم مهم است، نه خود مانع."
در این مورد، مانع بروس مصدومیت او بود. برای اولین بار در زندگی، او در حرکت و جنبوجوش نبود. او چگونه به این مسئله واکنش نشان داد؟ خوب، او هم وقت خود را تلف نکرد. در عوض، او به توسعه فلسفه ذهنی خود، آئیننامه رفتار شخصی خود ادامه داد. بروس کتابهای زیادی را در مورد اصول اساسی زندگی خواند. او کتابخانه عظیمی داشت. او یک بار تخمین زد که بیش از ۲۵۰۰ کتاب دارد!
بروس آن کتابها را مطالعه میکرد و به خیلی چیزها فکر کرد. او به زندگی فکر میکرد، او به این فکر کرد که چگونه میتواند اندیشههای خود را درباره زندگی را داخل آموزش هنرهای رزمی کند.
او همچنین شروع به نوشتن کرد. یادداشتهای بسیاری از کتابهای مختلف در مورد جیت کون دو، ورزشهای رزمی و خِرد زندگی را جمعآوری کرد. هنوز هم بروس همیشه مردی در حال حرکت بود و او باید دوباره وارد عمل میشد.
او میدانست که دکتر به او چه گفته است: او برای اثبات اشتباه پزشک، تصمیمات بزرگی گرفت. بروس استراتژی خودش را برای بهتر شدن در ذهن ترسیم کرد. او در ابتدا به آرامی شروع کرد، سپس به تدریج به سبک خود ادامه داد. او تا آخر عمر مجبور بود با درد پشت خود مقابله کند. در غیر این صورت، او مثل همیشه خوب بود.
برای کسی که برای اولین بار نام بروس لی را میشنوه خوبه توصیه میکنم اما آگاهی من نسبت به بروسلی بیشتر بود.
عالیه بهترین است بروس لی 😙😙😙😚😚😚😚😚😚😚😘😘😘😘😍😍😍😍
عالی بود
مختصر ومفید
هرکسی تو دوره خودش تکه، اما بروسلی با تمریناتی که برنامه ریزی شده بود و هر روز تمرین داشت جوری قوی و سریع د که تا این دوره و تا الان کسی مثل اون پیدا نشده با اون قدرت و