کتاب کورونا
معرفی کتاب کورونا
کتاب کورونا نوشته نوشته حمیدرضا رضوانی اول است. این کتاب در دوره فراگیری بیماری کووید ۱۹ یا کورونا نوشته شده است و با ایدههای خوشمزه سعی دارد کمک کند تا دوران قرنطینه را راحتتر بگذرانید.
درباره کتاب کورونا
این کتاب حاوی ایدههایی برای گذراندن لحظاتی شاد و خوش در کنار خانواده در دوران قرنطینه است که نویسنده شخصا آنها را در خانه اجرا کرده است. عکسهای پایانی کتاب به زیبایی مجموعه افزوده است. متن کتاب در قسمتهایی با طنز درآمیخته و این شیرینی خواندن را دوچندان میکند. این کتاب کمک میکند این دوران سخت فراگیری بیماری را شیرینتر بگذرانید.
خواندن کتاب کورونا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که این روزها در قرنطینه هستند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب کورونا
مدت سه روز بچهها و مادرشان سرگردان در خانه میچرخیدند. چند بار با پسر کوچکترم شهرسازی کردیم اما خیلی زود حوصلهاش سر میرفت و به جای خالی تلویزیون خیره میشد. پسر بزرگترم هم مقداری بیشتر به درسهایش رسیدگی کرد اما دایم از اتاق بیرون میآمد و ساعت پخش برنامهها را اعلام میکرد و باز میوهای برمیداشت و میخورد و در سالن چند دور دور خودش میچرخید و دیوارها را وجب میکرد تا به اتاقش میرسید و میرفت تا ادامه درسش را انجام دهد. وضع همسرم از همه بدتر و میزان وابستگی او به تلویزیون از همه بیشتر بود و دایم غر میزد که بروم از روند تعمیر تلویزیون باخبر شوم! من هم به اتاق میرفتم و مثلاً با تعمیرکار صحبت میکردم و تعمیرکار خیالی میگفت که قطعهای از تلویزیون سوخته و باید در بازار بگردد و به این زودیها امکان دارد آماده نشود... میخواستم با نبود تلویزیون کنار بیایند. آنها مانند انسانهای معتادی بودند که نمیتوانستند ترک اعتیاد کنند و حالا من به مرور نرم شدنشان را میدیدم و شروع کردم در مغزشان خواندن که حالا تلویزیون دیدن هم زیاد خوب نیست و خیلی کارهای دیگر میشود کرد و از این قبیل حرفها. البته چندین سال بود که جنگم را با تلویزیون در خانه آغاز کرده بودم و حالا روزهای عملیات بود که باید با یک حمله، ضربه کاری را وارد مینمودم.
***
یک روز همسرم پرسید چه رژیم غذایی خوب است؟ در پاسخ او گفتم: وقتی میخواهی رژیم بگیر ی نباید هیچگاه هیچ نوع ماده غذاییات را کامل از رژیم غذایی حذف کنی، چرا که بدن، نتیجه عکس میدهد و مانند قحطی زدهها بیشتر آن ماده غذایی را هر چه اندک باشد از مواد دیگری که بخوری جذب میکند! کاری که باید انجام دهی این است که حجم غذا و بهخصوص آن مواد غذایی که گمان میکنی در چاقی نقش زیادی دارد را به مرور کم کنی. هر چه هم هوس کردی در مقدار بسیار کم مصرف کنی تا بدن متوجه تغییر ناگهانی نشود و در برابرت مقاومت نکند! اگر غیر از این رفتار کنی ممکن است وزن کم کنی اما ریزش مو پیدا خواهی کرد و یا پوستت خراب خواهد شد و یا ضعف و سرگیجه به سراغت خواهد آمد! برا ی امور تفریحی و سرگرمی هم همین است، اگر قدرت این را دارم که برا ی دیدن برنامههای تلویزیون برنامهریزی کنم چه بهتر، اما تجربه نشان داده این اتفاق نمیافتد. بهتر است به مرور برای خانواده جذبه ایجاد میکردم و وقتی لذت آن کارها را میچشیدند توجه به تلویزیون، کمتر و کمتر میشد... حالا زمان آن رسیده بود که گزینهها ی جایگزین که در آستین داشتم را رو کنم و ضربهای کاری بر غول اعتیاد وارد آورم. مانند یک شعبدهباز چیره دست.
روشهایی بسیار جالب و تغییر سبک زندگی در دوران قرنطینه. من استفاده کردم
خیلی عالی و زیبا و رایگانیش عالی ترکرده حتما بخونید
خب کتاب که خیلی خوبه و من خیلی ازش راضیم توصیه میکنم بخونینش
کارهایی که میتونیم برای بهتر شدن خودمون و زندگیمون انجام بدیم و حالا میشه گفت فقط مختص کرونا نبود و نیست . ولی الان راحت تر میشه عملی کرد . به نظرم والدین این کتاب رو مطالعه کنند . من خوندم
خوبه دوستش داشتم
کتاب جالبی بود و علاوه بر کرونا در همه ی امور زندگی قابل استفاده بود و البته منو یاد خودمون هم انداخت که واقعا تا حالا به کرونا اینجوری نگاه نکرده بودم و واقعا خیلی چیزها رو تو این دوران
عالی و بی نظیر
این کتاب واقعا عالی بود و دوباره به ما یادآوری کرد که میشه با تفریحات و وسایل خیلی کوچیک و ساده شاد و خوشحال بود🌼❤️ بهتون توصیه میکنم حتما حتما این کتاب رو بخونید چون خیلی حال و هواتون رو عوض
کتاب قشنگی بود موضوع باحالی هم داشت که برای من جذاب بود ایده های قشنگی رو گفته بود و من هر از گاهیی دوباره این کتاب رو از اول میخونم و به این کتاب سر میزنم 😁💕
الان که شکرخدا از کرونا عبور کردیم ولی از خوندن کتاب صرف نظر نکنید. زندگی مدرن ما رو از آدمای دور و برمون دور کرده. کتاب راهکار هایی داره که می تونه خانواده رو دور هم جمع کنه. شاید یه روزنه برای نجات