دانلود و خرید کتاب چه گوارا چه کسی بود؟ الن لابرکه ترجمه ابوالفضل طاهریان ریزی

معرفی کتاب چه گوارا چه کسی بود؟

کتاب چه گوارا چه کسی بود؟ نوشته الن لابریکه است. این کتاب که با ترجمه ابوالفضل طاهریان ریزی منتشر شده است یکی از مجموعه کتاب‌های به سوی موفقیت است که سعی دارد با بالا بردن آگاهی و دانش موفقیت را قدم به قدم به خواننده نزدیک کند.

درباره کتاب چه گوارا چه کسی بود؟

کتاب چه گوارا چه کسی بود؟ به زندگی چگوارا می‌پردازد و او را از دوران کودکی تا اوج شهرت دنبال می‌کند. ارنستو گوارا در ۱۴ ژوئن ۱۹۲۸ در شهر بندری روزاریو، آرژانتین، در نیمه پایین آمریکای جنوبی متولد شد. والدین وی، ارنستو گوارا لینچ و سلیا دلا سرنا، دارای یک مزرعه پانصد هکتاری بودند. او پس از انقلاب کوبا عهده‌دار نقش‌های کلیدی متعددی شد؛ از این مناصب می‌توان به بررسی درخواست‌های تجدید نظر و تیرباران افرادی که به جرم جنایت جنگی در دادگاه‌های انقلابی محکوم شده بودند، رهبری اصلاحات ارضی کوبا به عنوان وزیر صنایع و نیز رهبری نهضت سوادآموزی موفق کوبا، فعالیت به عنوان رئیس بانک ملی و مدیر آموزشی قوای مسلح کوبا و انجام سفرهای بین‌المللی به عنوان نماینده سوسیالیسم کوبا اشاره کرد.

این کتاب زندگی این مرد مشهور است.

خواندن کتاب چه گوارا چه کسی بود؟ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به زندگینامه پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب چه گوارا چه کسی بود؟

ارنستو در حال تبدیل شدن به یک جوان جسور بود. یکی از همکلاسی‌هایش در کوردوبا او را "انسانی با اعتماد به نفس و کاملاً مستقل در عقایدش" توصیف می‌کرد. او به نظر دیگران اهمیتی نمی‌داد و این باعث شد مردم حتی بیشتر او را دوست داشته باشند.

ارنستو خوش تیپ بود، پوستی صاف و شانه‌هایی پهن داشت اما تظاهر به شلختگی می‌کرد مثلاً او به دوستانش می‌گفت: "بیست و پنج هفته است که این پیراهن را نشستم." گاهی ارنستو "چانچو" هم نامیده می‌شد که در اسپانیایی به معنی "خوک" است. او در واقع به این لقب افتخار می‌کرد.

ارنستو هنوز حملات آسمی داشت. وقتی مجبور شد برای بهبودی مدتی خانه بماند، روزها به خواندن هر چیزی که به دستش می‌رسید می‌پرداخت. او همچنین شروع به نوشتن و یادداشت‌برداری از روی تمام کتابهایی که می‌خواند کرد.

هنگامی که ارنستو سالم بود، در یک تیم راگبی بازی کرد- ورزشی که ترکیبی از فوتبال و فوتبال آمریکایی است. اگرچه او بچه بزرگی نبود اما ارنستو سریع و نترس بود. او نمی‌ترسید در بازی با کسی سخت مبارزه کند. مربی تیم ارنستو آلبرتو گرانادو، دانشجوی دانشگاه کوردوبا بود. علی‌رغم اینکه آلبرتو شش سال از ارنستو بزرگتر بود، اما این دو دوستان خوبی شدند. آنها هر دو عاشق مطالعه بودند و می‌توانستند ساعتها درباره کتاب صحبت کنند.

در این عصر از زندگی ارنستو، جهان در حال تغییر بود. جنگ جهانی دوم در اروپا در جریان بود. آرژانتین از جنگ خارج شد، اما مردم آنجا هنوز طرف‌های مختلف را حمایت می‌کردند. برخی از آرژانتینی‌ها طرفدار متحدین (آلمان، ایتالیا و ژاپن) بودند، در حالی که برخی دیگر از متفقین (انگلیس، فرانسه، اتحاد جماهیر شوروی و ایالات متحده) حمایت می‌کردند.

شیلا در جستجوی خوشبختی
۱۴۰۲/۰۲/۲۳

خلاصه کلی از زندگی چه گوارا،توی 50دقیقه خوندمش. ◇119◇

trt
۱۳۹۹/۱۲/۳۰

خلاصه، ساده و روان . یه شناخت نسبی و خوب ارائه میده بهتون .

یا محمد مصطفی

۱۴۰۲/۱۱/۰۴

نمیدوم چرا عکس خود چگوارا رو نزدن رو جلد، چت بی سلیقگی به خرج دادن

aryamehr
۱۴۰۳/۰۱/۰۲

کتاب خوبی بود، فراز و نشیب‌های زندگی یک مرد شجاع و انقلابی را تفسیر می‌کنه که به دنبال عدالت و انصاف بود

شادی
۱۴۰۲/۱۱/۰۴

این کتاب یکی از بهترین کتاب هایی است که خوانده ام💌 . روایت چه گوارا کودکی که بیماری اسم داشت اما تبدیل به قوی ترین مرد دنیا شد.

فاطمه
۱۴۰۱/۰۵/۰۶

متاسفانه برخی افراد نیت های خیرخواهانه دارند ولی نمیتونند و یا نمیدونند چه جوری باید انجامش بدهند وکلا اهداف مهم دیگه زندگیشون رو به خاطر یک هدف پایمال میکنند به نظرم چه گوارا همچین آدمی بود!

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است