کتاب بخواهید تا به شما داده شود (خلاصه کتاب)
معرفی کتاب بخواهید تا به شما داده شود (خلاصه کتاب)
خواهید تا به شما داده شود یا چطور خواستهها و آرزوهایمان را بدست آوریم کتابی نوشته استر هیکس است که گروه ترجمه سبکتو آن را گردآوری و ترجمه کرده و به صورت میکرو کتاب ارائه کرده است.
میکروکتابها چکیدهای از کتابهای اصلی هستند که در زمانی حدود ۵۰ دقیقه دانش کامل کتاب را در اختیار شما میگذارند و مهمتر اینکه فضای کتاب کامل حفظ شده و لذت مطالعه را از دست نمیدهید. همچنین با وجود نسخه صوتی آنها میتوانید بدون دغدغه در همهجا از مطالعه و شنیدنش لذت ببرید.
درباره میکروکتاب بخواهید تا به شما داده شود
یکی از راههای رسیدن به سعادت در زندگی این است که نسبت به چیزهایی که میخواهیم و نمیخواهیم آگاهی داشته باشیم. میکروکتاب بخواهید تا به شما داده شود به این موضوع میپردازد که اگر مردم نمیتوانند به خواستههای خود برسند، به این دلیل است که نمیتوانند آرزو کنند و دائم به چیزهایی که نمیخواهند فکر میکنند. این کتاب یک راهنمای عملی است که با زبانی ساده به شما کمک میکند به سرچشمه عشق الهی و ازلی خود متصل شوید تا به خوشبختی برسید.
خواندن میکروکتاب بخواهید تا به شما داده شود را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به کتابهای انگیزشی و موفقیت
درباره استر هیکس
اِستر هیکس (Esther Hicks) نویسنده، محقق و مربی توسعه فردی است. او کتابهای مهمی را با کمک همسرش جری هیکس (Jerry Hicks) به نگارش درآورده که مفهوم بیشتر این کتابها در خصوص قانون جاذبه و راههای به کنترل درآوردن آن است. کتابهای او و همسرش از محبوبیت بالایی در سراسر جهان برخوردار بوده و در کشورهای مختلف ترجمه شده است.
بخشی از میکروکتاب بخواهید تا به شما داده شود
انسانهای کمی در این دنیا هستند که دقیقا میدانند چه رویاهایی دارند و در حال حاضر برای رسیدن به آن رویا در حال انجام چه کاری هستند. این افراد معنا و مفهوم زندگی را به خوبی درک کردهاند. آنها از اینکه هنوز آرزوهایی دارند و برای آن تلاش میکنند، خوشحال هستند. در مقابل، افرادی هستند که به خاطر نرسیدن به رویاهای خود در ناراحتی به سر میبرند. این افراد دوست دارند پول زیادی داشته باشند، اما همیشه به خاطر کم بودن پول ناراحتند، دوست دارند کار کنند، اما از شرایط کاری خود لذتی نمیبرند. همه چیز در دنیای این افراد دور از دسترس است.
شما قبل از اینکه پا به این دنیا بگذارید، گفتهاید که میخواهید به شادی زندگی کنید. به زبان آوردهاید که بخش مهمی از منبع انرژی الهی هستید و حتی اگر در قالب مادی پا به این دنیا بگذارید، تواناییهای الهی خود را فراموش نخواهید کرد. همه چیز برای شما روشن بوده و باور داشتید که در زندگی دنیایی با کمک نیروی الهی، موجودیت ارزشمندی برای خود میسازید و همواره شاد بودن را در اولویت قرار خواهید داد. فرقی نمیکند که دقیقا در چه شرایطی قرار دارید، انرژی الهی همراه شماست، حتی اگر آن را نبینید یا حس نکنید. ما میدانیم که شما چه کسی هستید و به همین دلیل با یادآوری اینکه شما از کجا آمدهاید، کمک میکنیم که ارتباط خود را دوباره با منبع انرژی برقرار سازید.
شما به همه چیز خواهید رسید
هر چیزی که در این دنیا وجود دارد، برای استفاده مخلوقات خداوند است. به همین دلیل نباید فکر کنید که برخی چیزها تنها متعلق به برخی از افراد است و شما هرگز به آن نخواهید رسید. سفر زندگی فقط وقتی لذتبخش خواهد شد که شما بدانید از نقطهای که آغاز شدهاید و به نقطهای دیگر که همان رسیدن به خواستههایتان است، حرکت خواهید کرد. در این زندگی به مواردی چسبیدهاید که پویایی و نشاطی که باید برای رسیدن به اهداف خود داشته باشید را از بین میبرد. اما نباید به خودتان فشار بیاورید و به خاطر اینکه فهمیدهاید موانعی وجود دارد همه چیز را برای خود تلخ کنید. از سفر ناخواستهای که به این دنیا دارید نهایت لذت را ببرید و بدانید که مسیر بسیار شیرینی انتظار شما را میکشد. به شرطی که بتوانید هم خودتان را دوست داشته باشید و هم ارتباط خود را با منبع نیروی الهی بازسازی کنید.
فقط خودتان میتوانید به واقعیت وجودی خود جانی تازه ببخشید
حقیقت همین است و بس. فقط شما میتوانید آن واقعیت درونی خود را کشف کنید و به آن جان ببخشید. این دیدگاه که شما خالق سرنوشت خود هستید، بسیار هیجانانگیز است و نشان میدهد که انسانها میتوانند کنترل بسیار خلاقانهای روی کل شرایط زندگی خود داشته باشند. اما اگر ما میتوانیم هر شرایطی که دوست داریم را برای خود خلق کنیم، این کار با چه روشهایی امکانپذیر است و اصولا چه روشی برای ما مناسب است؟
پایه اصلی زندگی انسانها، آزادی مطلق است
کتاب خوبی بود و دقیقا مناسب اون دوستانیه که تو مرحله تغییرات سبک زندگی خودشون در راستای موفقیت هستن . نکات خوبی داره و خیلی روان و ساده توضیح داده
عالی هست این کتاب اگر در دریافت باشید بهترین نتیجه رو میگیرید فقط اگر در مدار این نوع انرژی ها باشید و در حالت اجازه دادن باشید
📎 من این کتابو از انتشارات آتیسا و به صورت چاپی خوندم، بنابراین نظرم فقط مختص کتابه اول کتاب کمی عجیب بود، آخه ادعایی که شد کمی غیرقابل باور بود ولی به مرور بهتر و باورپذیرتر شد. با همه ی گفته
عالی..حتما مطالعه کنید..شاید بدرتون بخوره
کتاب بسیار خوبی هست و گوینده خوبی هم دارد ممنونم از شما
به عمل کار برآید به سخن دانی (و البته تصور کردن) نیست
عالی بود و چقدر در موقعیتی که من الان هستم مفید بود
احساس که به آرزوهاتون دارید خیلی مهمه و به راحتی بخواید تا به شما داده بشه ،تو از خدا میخوای خدایی که خالق فراوانی و ثروته ،از من نمیخوای که فکر میکنی نمیدم ،تو فقط آرزو کن تا بده
بسیار مفید ودارای نکات کلیدی
بسیار عالی بود