کتاب اگر می خواهید عکس های فوق العاده بگیرید این کتاب را بخوانید
معرفی کتاب اگر می خواهید عکس های فوق العاده بگیرید این کتاب را بخوانید
کتاب اگر می خواهید عکس های فوق العاده بگیرید این کتاب را بخوانید نوشته هنری کارول و ترجمه آلما بهمنپور است. او در این کتاب به مخاطبان میآموزد چگونه عکسهای عالی بگیرند و به عکاسانی حرفهای تبدیل شوند.
درباره کتاب اگر می خواهید عکس های فوق العاده بگیرید این کتاب را بخوانید
این کتاب برای تمام افرادی است که دوست دارند عکسهای زیبا بگیرند. با خواندن این اثر با مبانی ترکیببندی، زمان، نوردهی، نور و انواع لنزها آشنا میشوید و مبحثی مهم را فرامیگیرید. این مبحث، هنر پراهمیت نگاه کردن است که در نهایت به شما کمک میکند تا از یک عکاس معمولی به مقام عکاس حرفهای با عکسهای عالی برسید. تکنیکهایی که در این کتاب فرامیگیرید به شما کمک میکند به سرعت پیشرفت کنید و با دیدن عکسهای عکاسان مطرح در سراسر دنیا، ترغیب میشوید تا خودتان نیز دست به کار شوید و تکنیکها را به کار ببندید.
مطالب این کتاب که برای کاربران دوربینهای DSLR، کامپکت، و بریج ایدهآل است.
کتاب اگر می خواهید عکس های فوق العاده بگیرید این کتاب را بخوانید را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای تمام علاقهمندان به فراگیری هنر عکاسی مطالبی مفید و جذاب دارد.
کتاب با تصاویر رنگی و با کیفیت و متن ساده و جذابش به زیبایی درباره ی عکاسی و تکنیک های عکاسی صحبت کرده من تازه عکاسی شروع کردم دوره خاصی هم شرکت نکردم و این کتاب در شروع کار خیلی دیدگاه
بی نظیره این کتاب
این کتاب میتونه به کسایی که هیچی از عکاسی نمیدونن خیلی کمک کنه اما برای کسایی که با سرعت شاتر ، دیافراگم و iso آشنایی دارن یکم خسته کنندس و نکات آموزشیش کم تره
خوب بود.