کتاب پنج صدا
معرفی کتاب پنج صدا
کتاب پنج صدا نوشته جرمی کوبیچک و استیو کوکرام است که با ترجمه سما قدیری منتشر شده است. این مینی بوک برای کمک به شما در برقراری ارتباط موثرتر در زندگی شغلی و شخصی شما طراحی شده است.
برای این کار، جرمی کوبیچک و استیو کوکرام، کارشناسان رهبری استدلال میکنند که شما باید در مورد نوع ارتباطی خود آگاه باشید. همچنین پنج استراتژی ارتباطی را مشخص میکنند و نکات زیادی را در اختیار شما قرار میدهد که به شما کمک میکند تا بدون قضاوت در چهره افراد، نظر خود را به خوبی بیان کنید.
مینیبوکها چکیدهای از برترین کتابهای غیرداستانی جهان هستند که با هدف صرف زمان و هزینه کمتر، برای مطالعه تهیه شدهاند. مینی بوکها با انتخاب و اشاره به نکات اصلی یک کتاب، امکان دریافت بهتر از متن اصلی را به خوانندگان میدهند و درعینحال محتوایی مستقل، قابلفهم و کاربردی هستند.
درباره کتاب پنج صدا
افلاطون فیلسوف یونان باستان، نظریههای خود را از طریق بحث و جدل توسعه داد. به اعتقاد وی بحث و جدل، منعکسکننده طریقه پیدایش ایدههای بزرگ است: از طریق مناظره، هر مناظره کننده آنچه را که دیگری گفته است، بهبود میبخشد. در بهترین حالت، ارتباط میتواند پذیرا باشد و دائماً به سمت مسیر درک مشترک برود. اگر اخیراً با شریک زندگی خود بحث داشتهاید، مطمئناً میدانید که ارتباطات در دنیای واقعی میتواند خیلی خوب پیش نرود. گوش ندادن به دیگران و اصرار به حرف خود، بسیار آسان است.
پس چه مشکلی پیشآمده است؟ خوب، جرمی کوبیک و استیو کوکرام نویسندگان کتاب پنج صدا معتقدند که آنها علت این اختلافات غیرضروری را پیدا کردهاند: اگر نمیدانید چگونه با دیگران صحبت کنید، احتمالاً به این دلیل است که متوجه نشدهاید همه از سبکهای ارتباطی متفاوت استفاده میکنند. سبک ارتباطی انسانها تلفیقی است اما معمولاً انسانها یک سبک ارتباطی غالب دارند. کتاب پنج صدا به شما کمک میکند به درک بهتری از انسانها برسید.
خواندن کتابپنج صدا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به ارتباط موفق با دیگران پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب پنج صدا
نویسندگان پنج سبک ارتباطی مختلف را که همه ما از آنها استفاده میکنیم، شناسایی کردند. اغلب ما باتوجهبه موقعیتهایی که در آن قرار میگیریم، در میان این سبکها جابهجا میشویم اما اکثر ما یک سبک ارتباطی غالب داریم. خوب این سبکهای ارتباطی چیست؟ اگر شما کسی هستید که به نظر دیگران اهمیت میدهید و بر هماهنگی گروهی تأکید دارید، سبک ارتباطی غالب شما سبک ارتباطی یک پرورشدهنده است.
پرورش دهندگان در تلاشاند تا به دنبال اطرافیان خود باشند. آنها معمولاً نیازهای دیگران را نسبت به نیازهای خودشان بالاتر قرار میدهند و در محیطهایی که مهربانی و ارزشهای مشترک در درجه اول قرار دارند، راحتترین حالت را دارند. آنها میخواهند اقدامی انجام دهند تا اطمینان حاصل کنند که روابط و شرکتهایی که در آنها کار میکنند، در آینده شکوفا میشوند. همچنین پرورش دهندگان اعتقاد دارند که اهمیت افراد بیشتر از سود است.
بهعنوانمثال یک مشاور اجرایی، ساعات بیشتری وقت میگذارد تا با کارمندان صحبت کند و اطمینان حاصل میکند که آنها از کار خود راضی هستند، احساس انگیزه میکنند و همه آنچه را که برای انجام وظایف لازم دارند، مهیا دارند. یک شخص پرورشدهنده در خارج از کار، شخصی است که برنامههای خود را برای کمک به دوست خود لغو میکند.
این نوع شخصیت، مثبت به نظر میرسد. درست است؟ اما اینگونه افراد اغلب به مشکل برمیخورند: آنها تلاش میکنند تا خود را اثبات کنند. این میتواند ضربه بزرگی به سازمانها وارد کند زیرا وقتی دیگران برای دستیابی به اهداف دستوپا میزنند، پرورش دهندگان به دنبال سعادت آنها میروند؛ بنابراین شرکتها، بیرحمانه از آنها سوءاستفاده میکنند که در طولانیمدت باعث تضعیف روحیهشان میشود.
ازآنجاکه آنها ذاتاً متواضع هستند، اغلب مردم، پرورش دهندگان را در مشارکتهای خود دستکم میگیرند و پرورش دهندگان هم متواضعانه کوتاه میآیند و این چیز خوبی نیست. طبق محاسبات نویسندگان، حدود ۴۳ درصد از جمعیت انسانها را پرورش دهندگان تشکیل میدهند. این تعداد عظیمی از افرادی است که نگرانیهای خود را جدی نمیگیرند! در بخشهای بعدی بررسی خواهیم کرد که چه کاری میتوان در این مورد انجام داد اما قبل از آن، بیایید نگاهی دقیق به سبک ارتباطی دوم بیندازیم.
در سبک ارتباطی افراد خلاق، نوآوری وجود دارد و آنها برای درک ایدههای خود، تلاش میکنند.
کتابی که باعث میشه بدون جاج کردن کسی اون فرد رو ببینی