کتاب رشد بدن دختران در دوره بلوغ
معرفی کتاب رشد بدن دختران در دوره بلوغ
کتاب رشد بلوغ بدن دختران در دوره بلوغ نوشته والری لی شفر و کارا ناترسون است که با ترجمه محمدعلی شیخ علیان منتشر شده است. این کتاب درباره هرآنچیزی است که دختران باید درباره رشد خود تا مرحله بلوغ بدانند.
کتاب رشد بلوغ بدن دختران در دوره بلوغ یک راهنما برای تمام دختران نوجوان است.
درباره کتاب رشد بلوغ بدن دختران در دوره بلوغ
وقتی شما کودکی کوچک بودید، والدینتان از شما مراقبت میکردند. اینک که بزرگتر شدهاید، بخش زیادی از این مسئولیت را خودتان برعهده گرفتهاید، و دانستن اینکه چه کاری انجام دهید، یا چگونه کمک بگیرید، آسان نیست. برای هر دختری که خجالت میکشد و به درستی نمیتواند مقصود خود را بیان کند، واقعا دشوار است که پرسشهای خود را مطرح سازد. پس چه کاری میتوانید انجام دهید؟ شما افراد مبتدی باید اطلاعات به دست آورید. هرچه بیشتر دربارۀ بدن خود بدانید، در دوران رشد کمتر سردرگم و خجل میشوید و سادهتر میتوانید دربارۀ آن صحبت کنید. نویشسندگان در این کتاب امیدوارند که توصیههای از فرق سر تا نوک پا که در این کتاب ارائه شده است، این امکان را برای شما فراهم آورند که گفت وگو با والدین یا افراد مورداعتماد خود را آغاز کنید. وقتی شما کودک بودید والدینتان درکنار شما بودند و حالا هم میتوانند درکنار شما باشند. اگر شما لب سخن بگشایید اعتمادبه نفس و روحیۀ شما هماهنگ با بدن شما رشد خواهد کرد!، هرقدر هم احساس خجالت کنید.
خواندن کتاب رشد بلوغ بدن دختران در دوره بلوغ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام دختران نوجوان که در آستانه بلوغ هستند پیشنهاد می کنیم.
بخشی از کتاب رشد بلوغ بدن دختران در دوره بلوغ
بلوغ جنسی، دوران خاصی از رشد و تغییر است. همۀ انسانها در معرض این تغییر و رشد قرار میگیرند. این دوران برای اکثر دخترها از سن ۸ تا ۱۳ سالگی آغاز میشود و زمانی به پایان میرسد که بدن شما قدوقوارۀ یک انسان بزرگسال را پیدا کند که معموالً بین سنین ۱۵ تا ۱۷ سالگی اتفاق میافتد. شما در طول دوران بلوغ رشد خواهید کرد و البته رشد همۀ قسمتهای بدن شما به یک نسبت نخواهد بود. شما متوجه تغییرات در پوست، مو، پستانها و سایر بخشهای بدنتان خواهید شد. احساسات تازه ای را نیز تجربه خواهید کرد. همۀ این تغییرات در نتیجۀ هورمونها اتفاق میافتند، مواد شیمیایی که بدن شما تولید میکند تا شما را از یک دختر به یک زن تبدیل کند.
شاید به رشد بدن خود علاقهمند باشید یا شاید نگران تغییرات پیش رو باشید. اما هرچه بیشتر دربارۀ بدنتان بدانید، به همان اندازه از میزان تعجب شما کاسته خواهد شد. بنابراین با واقعیات آشنا شوید. مطالعۀ کتابهایی شبیه به همین کتاب آغاز خوبی است. شما برای پرسشهایی که هرگز به فکرتان هم نرسیده، پاسخ خواهید یافت! البته هیچ کتابی جای صحبت و مشورت کردن با والدین، پزشک یا بزرگسالان مورد اعتماد شما - همان انسانهایی که وظیفۀ مراقبت از شما را برعهده دارند- نمیگیرد. هیچ پرسش بسیار شرم آور یا بسیار احمقانهای وجود ندارد که نباید پرسید. به یاد داشته باشید، افراد بزرگسالی که در زندگی شما حضور دارند، زمانی هم سن وسال شما بودند و دارای تجربیات و دانشی هستند که میتوانند دراختیار شما قرار دهند.
اولین روزی که رز سرخم جوانه زد..🥀 عصر بود.. لحظهای احساس کردم توسط یک قاتل سریالی زخمی شدم.. داغیِ اشکهام و روی صورتم حس میکردم و با تردید مامانم و صدا زدم... مامان! مامان مامااااان رسواییِ بزرگی بود من برای تبدیل شدن به یک بانو" آمادگی
از نظر من خیلی کتاب خوبی هست☺ من به همه شما دختران توصیه میکنم که این کتاب را بخونین من این کتاب را میخوندم با بدن خودم حس بهتری داشتم و حس خجالت کشیدن برای حرفام به مادرم نداشتم💖
واقا کتاب عالیییی بود به همه ی دخترها پیشنهاد می کنم
خیلی عالیه در مورد بدن دختران توضیح میده و ویژگی های بلوغ رو توصیف میکنه
عالی من همه چیز را فهمیدم 💖
عالییییی
بسیار کتاب مفید و جالب بود . نکات مهمی داشت که باید تمامی دختر ها بدونن. اگه کم کم قراره به بلوغ برسید حتما این کتاب رو پیشنهاد میکنم .منم که به سن بلوغ رسیدم این کتاب رو خوندم و
بسیار آموزنده،کاربردی و کافی ست
خیلیخوببودمننسخهچاپیشودارمعالیه🌸.