کتاب راز سرقت غیرممکن
معرفی کتاب راز سرقت غیرممکن
کتاب راز سرقت غیرممکن جلد پنجم از مجموعه تهجدولیها نوشته روبرتو سانتیاگو است. این داستان درباره یک تیم فوتبال هفت نفره است که همیشه ته جدول است اما اعضای تیم قول دادند که همیشه با هم باشند و حالا کلی ماجرا در انتظارشان است.
این کتاب را با تصویرسازی انریکه لورنسو و ترجمه سعید متین بخوانید.
تیم فوتبال هفتنفره سوتوآلتو فقط یک تیم دبستانی خشکوخالی نیست. بچهها با هم پیمان بستهاند که هر اتفاقی بیفتد کنار هم بمانند و هیچ چیز و هیچ کسی آنها را از هم جدا نکند. اما ظاهرا که قرار است اتفاقهای عجیبی برایشان بیفتد. اتفاقهایی خیلی خیلی مهمتر همیشه ته جدول بودن! قرار است نمایشگاه بزرگ «گنجینهی مصر باستان» در سِویالاچیکا برگزار شود و همه مردم، از جمله بازیکنان تیم سوتوآلتو هم از آن بازدید کنند. اما وقتی گرانبهاترین گنجینه نمایشگاه جلوی چشم همه به سرقت میرود، همه به تیم سوتوآلتو شک میکنند چون مسکلات مالی زیادی دارد!
کتاب راز سرقت غیرممکن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای تمام کودکان و نوجوانان فوتبال دوست جذاب و خواندنی است.
عالی عالی خیلی جذاب بود مخصوصا خانم بزرگ ها رو خیلی خوب طراحی و نقاشی کرده انریکه لورنسو🤣🤣🤣🤣😁❤
این کتاب خیلی جالب و باحاله از جلد کتاب هم میشه فهمید
عالیییییییی بود،آدم دوست داره تو خود داستان باشه
من شیش این را خونده ام خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی مجموعه اش قشنگه خیلی لطفااااااا اگه کسی کتاب دایتان در مورد فوتبال اسمش را میدونه بگه ممنون
بهترین کتاب دنیا🙂🙂
کتآب خیلی باحالیه
کتابهای هوپا عالی هستند. کاش فرمت epub منتشر می شدند.
بهترین کتاب فوتبالیه عمرم بود... حتما بخونید📖 تیم فوتبال هفت نفره ی فوتبال سوتو التو ، یک تیم ته جدولی خشک و خالی نیست بلکه افراد تیم باهم پیمان بستند تا اخر در کنار هم. باشند و کنار نکشند. نمایشگاه مصر باستان
مربوط به همون تیم هست کتاب خوبی بود من خوشم آمد
کتاب عالی هستش خیلی عالی من خیلی دوستش داشتم