کتاب لذت زندگی
معرفی کتاب لذت زندگی
کتاب لذت زندگی نوشته شهرام اسلامی و سید مهدی حسینی است. احساس لذت و خوشبختی در زندگی همان چیزی است که همهی ما به دنبالش هستیم. بزرگترین وظیفهی ما این است که خوشبخت زندگی کنیم و خوشبخت زندگی کردن را به فرزندانمان یاد دهیم؛ اما بسیاری از افراد راه و روش خوشبختی و لذت بردن از زندگی را بلد نیستند.
در این کتاب فعالیتها و راهکارهایی برای یافتن خوشبختی و لذت بردن از زندگی مطرح شده است. فعالیتهای لذتبخش میتوانند ما را از روزمرگی و افکار منفی نجات دهند و روابطمان را با خودمان، اجتماع، همسر و فرزندانمان بهبود بخشد.
همهی ما این توانایی را داریم که افکار منفی را تبدیل به افکار مثبت کنیم. اگر میخواهیم از زندگی لذت ببریم باید افکار منفی را از ذهنمان بیرون کنیم. میزان لذت زندگی هر فردی بستگی به نگرشش دارد. اگر میخواهیم از زندگی لذت ببریم باید نوع نگاهمان را به زندگی تغییر دهیم. مهمترین عاملی که میتواند انسان را نابود کند افکار اوست و مهمترین عاملی که میتواند انسان را خوشبخت کرده و از روزمرگی نجات دهد باز هم افکار اوست.
خواندن کتاب لذت زندگی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که به دنبال خوشبختی و لذت از زندگی هستند پیشنهاد میکنیم.
خیلی از نوشته های کتاب برای زندگی روزمره خوبه منم این کتاب رو پیشنهاد میکنم مخصوصا به افراد زیر ۳۰ سال آرزوی موفقیت دارم برای نویسندگان کتاب
کتاب خوب و کاربردی است به دیگران توصیه می کنم