دانلود و خرید کتاب فواید گیاهخواری زهرا قاسمی برزین
تصویر جلد کتاب فواید گیاهخواری

کتاب فواید گیاهخواری

معرفی کتاب فواید گیاهخواری

کتاب فواید گیاهخواری نوشته زهرا قاسمی برزین، راهنمایی درباره رژیم غذایی و سبک زندگی بر پایه گیاهخواری است.

درباره کتاب فواید گیاهخواری

گیاهخواری یکی از سبک‌های تغذیه و سبک زندگی در جوامع امروزی است. گیاهخواری به معنای عدم استفاده از گوشت حیوانات است و دسته‌بندی‌های مختلفی هم دارد. مردم به دلایل مختلفی به سمت گیاهخواری کشیده می‌شوند: بسیاری برای حفظ سلامت خود این روش تغذیه را انتخاب می‌کنند، افرادی برای دفاع از حقوق حیوانات به گیاهخواری روی می‌آورند و بسیاری از مردم هم به دلایل محیط زیستی گیاهخواری را انتخاب می‌کنند.

زهرا قاسمی برزین در کتاب فواید گیاهخواری درباره انواع شیوه‌های تغذیه گیاهی توضیح داده است و به اصلاح باورهای غلطی پرداخته است که در مورد گیاهخورای وجود دارد. این کار با استناد به مطالعات جدید علمی و پژوهش‌های معتبر صورت گرفته است.

کتاب فواید گیاهخواری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

اگر به گیاهخوار شدن فکر می‌کنید، به حفظ سلامتتان اهمیت می‌دهید و یا دوست دارید درباره سبک زندگی و تغذیه گیاهخواری بیشتر بدانید این کتاب می‌تواند راهنمای خوبی برای شما باشد.

پویا
۱۴۰۰/۰۷/۲۳

کتاب خوبیه به عنوان منبع اولیه میشه ازش استفاده کرد کلا دو کتاب در مورد گیاهخواری در طاقچه هست همینم غنیمت میداریم

سپیده
۱۴۰۲/۰۳/۱۳

کتاب کوتاه و مفیدیه، به همه، مخصوصاً دوستانی که کنجکاوند تا از گیاهخواری بدانند و شروع کنند پیشنهاد می کنم، زبان ساده و علمی ای دارد،واقعاً عالی بود!