کتاب من و دوست...ام
معرفی کتاب من و دوست...ام
من و دوست...ام کتابی نوشته محمد داستانپور است که محاسن و معایب روابط دختر و پسر را بررسی و تحلیل کرده است.
این اثر از کتابهای انتشارات حدیث راه عشق است. انتشارات حدیث راه عشق ناشر تخصصی حوزه ازدواج و خانواده با بیش از ۱۰۰ نمایندگی در سراسر کشور است.
درباره کتاب من و دوست...ام
این کتاب، دومین اثر از سه گانه کتابهای قلب و محبت به قلم حجت الاسلام محمد داستانپور است. شما در این کتاب توصیف وضعیت روابط دختر و پسر، عوامل فراگیر شدن و آسیبهای موجود در این روابط با جنسها و اهداف گوناگون را از نظر خواهید گذراند. نویسنده حرفهایی درگوشی دارد که تنها پس از خواندن قسمتهای اولیه کتاب باید شنیده شود.
در انتها نیز در بخش پرسش و پاسخ، سوالات چندی از دختران و پسران که مطمئنا سوال بسیاری از دختران و پسران جامعه در مورد این روابط است، به همراه پاسخ نویسنده به آنان به صورت مکتوب آورده شده است.
خواندن کتاب من و دوست....ام را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
همه دختران و پسران جوان و نوجوان مخاطبان این کتاباند.
باسلام توصیه میکنم حتما این کتاب رو مطالعه کنید، فوق العاده بود برام
حیف که دیر خوندم این کتاب را ولی از اون کتاباس که ارزش چند بار خوندن را داره همونطور که نوشته این کتاب درمورد ارتباط دختر و پسر هست و به دختر ها پیشنهاد میکنم حتما حتما بخونید بیشتر برای دختر
کتابی بسیار مفید و جذاب که با دلایل عقلی و منطقی روابط بین دو جنس رو به خوبی بررسی می کنه
سلام این کتاب رو بشدت به قشر نوجوان و جوان خودمونی بگم کلاس نهم دهم تا رفقای تازه وارد دانشگاه توصیه میکنم من خودم این کتاب رو دیر دیدم و خوندم ولی خب شما بخونید تنها بدی ای که برای این کتاب دیدم اینکه
یه کتاب معرکه یه هدیه عالی
کتابی بسیار موثر و زیبا
سلام کتاب به ساده ترین و جامع ترین شکل ممکن روابط دختر و پسرای امروزی رو توضیح داده بخاطر همین به شدت توصیه میکنم بخونینش. ولی خب خیلی دوست داشتم نویسنده در مورد راهکارهایی برای ارتباط درست بیشتر وقت میگذاشت. در کل کتاب
بسیار عالی
بسیار عالی