کتاب فشرده تکنیک های پر کاربرد رفتار درمانی
معرفی کتاب فشرده تکنیک های پر کاربرد رفتار درمانی
کتاب فشرده تکنیک های پر کاربرد رفتار درمانی نوشته یوسف گرجی و ندا مظلومپور است. این کتاب یکی از کتابهای تخصصی و کارآمد روانشناسی نشر تزکیه است.
انتشارات تزکیه سال ۱۳۷۵ با مدیرمسئولی آقای یوسف سلطانی، دانش آموخته علوم تربیتی وروانشناسی، تأسیس شد. این انتشارات در دو دهه فعالیت خود بیش از ۲۰۰ جلد کتاب در حوزه های روانشناسی، مشاوره، خانواده و تعلیم و تربیت منتشر کرده است که منبع معتبری برای دروس کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری هستند.
انتشارات تزکیه با دهها عنوان کتاب در دست چاپ در زمینههای روانشناسی و خانواده ،یکی از معتبرترین و شناخته شدهترین مجموعههای فرهنگی دربین اساتید دانشگاه، مترجمین ومؤلفین، خانوادهها، مشاوران و سایر اقشار کتابخوان کشور است.
کتاب فشرده تکنیک های پر کاربرد رفتار درمانی یکی از کتابهای تخصصی این انتشارات است که به خوانندگان متخصص و علاقهمند کمک میکند اطلاعات دقیق و به روزی از علم روانشناسی داشته باشند.
خواندن کتاب فشرده تکنیک های پر کاربرد رفتار درمانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دانشجویان و متخصصان و علاقهمندان به روانشناسی پیشنهاد میکنیم.
کتابی کامل در مبحث شناخت در مانی cbt که واقعا معجزه ای به زبان فارسی است من به عنوان یک فرد معمولی که دانش روانشناسی ندارد بیشتر از انتظارم از این کتاب آموختم به دوستان عزیزم توصیه میکنم به جای مطالعه کتاب های