کتاب فلسفۀ ارتباطات
معرفی کتاب فلسفۀ ارتباطات
کتاب فلسفۀ ارتباطات نوشته کنستانتین بودوریس و تاکیس پولاکاس است. ستارهای موجود در این کتاب، از منظر دیدگاهها و بینشهای معاصر، راههای مختلفی را برای درک و تدقیقِ فلسفههای ارتباطات ارائه میدهند.
درباره کتاب فلسفۀ ارتباطات
نویسندگان فلسفهنگرِ ارتباطپژوه در این اثر، به تأملی عمیق در پدیدههای عصرحاضر، مانند انفجار اطلاعات و پیشرفتهای نوینِ فناوریهای ارتباطی و رسانهای یا استفادههای بسیط از رایانهها و شبکهی وب جهانگُستر نظر دارند، و با توسل به ایدههای ناب میراث یونانی سعی کردند با بیانی صریح به ما کمک کنند که شیوههای روا و قابل قبول فلسفیدن ارتباطات و چگونگیِ اندیشیدن آن را دریابیم و از پرتو آن به برقراری ارتباط مؤثر با این پدیدارها، دست یازیم. اگرچه هر مقاله با رویکرد، هدف و دامنهی بحث از سایر نوشتارها، متفاوت است، امّا اغلب آنها با این تصور که مسایل ارتباطات از دوران باستان تا دوران معاصر همچنان وجود دارند، همگرا هستند و هماره میکوشند امید و توجهمان را به بُنیانهای فلسفیِ علم ارتباطات که از سالهای دور در مباحثههای عمومی، مناقشهها، مجادلهها، گفتوگوها وگفتمانهای غالب بیشتر دانشکدهها و دانشگاههای جهان ریشه دوانده است با برترین تعاملها و تبادلهای گروههای فکری و روشی این حوزه و رشتهی علمی رویارو کنند.
خواندن کتاب فلسفۀ ارتباطات را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
مطالعه این کتاب برای استادان، پژوهندگان، کارشناسان و دانشجویان دورههای تحصیلات تکمیلی در حوزههای علوم ارتباطات، مطالعات فرهنگی و رسانهای، فلسفه، بلاغت و حکمت مفید و جذاب خواهد بود.
لدفن تخفیف بذارید🙏